Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban: Dupa ce voi castiga Primaria voi conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Dupa ce voi castiga Primaria voi conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca dupa ce va castiga Primaria Generala va conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie, cu dragoste fata de semeni, dedicatie si sensibilitate. continuă pe Adevărul

Dupa ce voi castiga Primaria voi conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca dupa ce va castiga Primaria Generala va conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie, cu dragoste fata de semeni, dedicatie si sensibilitate, informeaza Mediafax.

Ludovic Orban: Va asigur ca dupa ce voi castiga Primaria Capitalei voi conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca dupa ce va castiga Primaria Generala va conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie, cu dragoste fata de semeni,.

Alina Gorghiu despre Ludovic Orban: Avem un candidat barbat la Primaria Capitalei, dar care iubeste femeile

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis, sambata, femeilor liberale ca, desi partidul sustine un candidat barbat la Primaria Capitalei, PNL se va lupta in continuarea pentru introducerea cotelor de gen, asigurandu-le ca Ludovic Orban 'iubeste femeile', relateaza Mediafax.

Ludovic Orban raspunde atacurilor lui Victor Ponta: Minte! A mintit de 1 an si jumatate

Dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat pe Facebook un atac foarte dur la adresa liderului liberal Ludovic Orban, candidat PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban a raspuns acuzatiilor, duminica, la.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, s-a intalnit cu Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a avut o discutie cu presedintele Klaus Iohannis dupa ce PNL l-a desemnat candidatul partidului la primaria Capitalei, potrivit unor surse din PNL.

Ludovic Orban crede in sustinerea politica a femeilor

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Gala Femeilor Liberale, ca in campaniile politice in care a fost implicat s-a bizuit in cea mai mare masura pe sustinerea femeilor din PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )