Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban raspunde atacurilor lui Victor Ponta: Minte! A mintit de 1 an si jumatate

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban raspunde atacurilor lui Victor Ponta: Minte! A mintit de 1 an si jumatate

Dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat pe Facebook un atac foarte dur la adresa liderului liberal Ludovic Orban, candidat PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban a raspuns acuzatiilor, duminica, la. continuă pe Antena3

Victor Ponta il acuza pe Orban ca ar fi prejudiciat statul cu 250 de milioane de euro

Victor Ponta il acuza pe Ludovic Orban de un prejudiciu de 250 de milioane euro .

Ludovic Orban: Dupa ce voi castiga Primaria voi conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca dupa ce va castiga Primaria Generala va conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie, cu dragoste fata de semeni, dedicatie si sensibilitate.

Ludovic Orban crede in sustinerea politica a femeilor

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Gala Femeilor Liberale, ca in campaniile politice in care a fost implicat s-a bizuit in cea mai mare masura pe sustinerea femeilor din PNL.

Ludovic Orban: Va asigur ca dupa ce voi castiga Primaria Capitalei voi conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca dupa ce va castiga Primaria Generala va conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie, cu dragoste fata de semeni,.

Alina Gorghiu despre Ludovic Orban: Avem un candidat barbat la Primaria Capitalei, dar care iubeste femeile

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis, sambata, femeilor liberale ca, desi partidul sustine un candidat barbat la Primaria Capitalei, PNL se va lupta in continuarea pentru introducerea cotelor de gen, asigurandu-le ca Ludovic Orban 'iubeste femeile', relateaza Mediafax.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, s-a intalnit cu Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a avut o discutie cu presedintele Klaus Iohannis dupa ce PNL l-a desemnat candidatul partidului la primaria Capitalei, potrivit unor surse din PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )