Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban (PNL): Avem negocieri pentru o majoritate care sa-l schimbe pe Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban (PNL): Avem negocieri pentru o majoritate care sa-l schimbe pe Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor

Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca PNL are negocieri la nivelul Camerei Deputatilor cu grupuri parlamentare si deputati pentru formarea unei majoritati pentru a-l schimba pe Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Cand dispunem de majoritate, incepem demersurile de schimbare din functie a lui Zgonea

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri, ca grupul liberalilor va demara procedurile de schimbare din functia de presedinte al Camerei Deputatilor a lui Valeriu Zgonea atunci cand vor avea.

Negocieri pentru debarcarea lui Zgonea de la sefia Camerei

Ludovic Orban, liderul deputatilor liberali, a declarat, miercuri, ca partidul sau poarta negocieri cu grupurile parlamentare si deputatii independenti pentru formarea unei noi majoritati care sa permita schimbarea lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei.

Senatorii PNL strang semnaturi pentru schimbarea lui Tariceanu

Senatorii PNL au inceput sa stranga semnaturi pentru schimbarea lui Tariceanu de la sefia Senatului, sustine liberalul Teodor Atanasiu care mai spune ca saptamana viitoare partidul sau va avea majoritatea in Senat.

Patru reguli de aur pentru persoanele care vor sa slabeasca repede

Toate persoanele care isi propun sa slabeasca ar prefera sa scape de kilogramele in plus intr-o perioada cat mai scurta de timp. Este important sa fiti motivat si sa va adaptati stilul de viata in asa fel incat programul dumneavoastra de slabit sa fie cat mai eficient. In mod evident, pentru obtinerea rezultatelor dorite, o cura de slabire trebuie asociata cu activitatea fizica constanta. Care sunt cele patru reguli de aur pe care trebuie sa le urmati daca vreti sa slabiti mai repede?.

Comisia Juridica, aviz favorabil pentru ordonanta care-i permite lui Ponta sa renunte la titlul de doctor

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat, marti, favorabil ordonanta de urgenta 94/2014 care ii permite lui Victor Ponta sa renunte la titlul de doctor, liberalii criticand aceasta ordonanta pe motiv ca este neconstitutionala, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )