Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban: PSD nu-l va sprijini pe Crin Antonescu la prezidentiale (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: PSD nu-l va sprijini pe Crin Antonescu la prezidentiale (VIDEO)

PSD nu-l va sprijini pe Crin Antonescu la prezidentiale. Avertismentul vine din partea liberalului Ludovic Orban care sustine in acelasi timp ca luna de miere dintre PSD si PNL s-a terminat, social democratii. continuă pe B1

FOTO Crin Antonescu in orasul lui Traian Basescu: Voi fi presedintele Romaniei. Ce fel de conducator vrea sa fie liberalul

Inconjurat de entuziasmul tinerilor USL, Crin Antonescu si-a anuntat din nou intentia de a deveni presedintele Romaniei. Momentul festiv a avut loc la manifestarea USL intitulata Romania pentru tineri, ce s-a desfasurat sambata, la Sala Sporturilor din Constanta.

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

Crin Antonescu: Cele mai apropiate alegeri importante pentru politica interna nu sunt cele prezidentiale, ci cele europarlamentare

Crin Antonescu a oferit un raspuns, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, liderilor PDL care au declarat ca nu va obtine functia de presedinte al Romaniei. Cele mai appropiate alegeri de maxima.

Crin Antonescu: Nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la reuniunea tinerilor USL din Constanta, ca nu se afla acolo pentru a-si confirma candidatura la Presedintie pentru ca ea nu a fost niciodata.

Victor Ponta si Crin Antonescu vorbesc despre proiectul Rosia Montana

Copresedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au dezvaluit, in emisiunea Exces de Putere de sambata seara, pozitiile pe care le vor avea fata de proiectul Rosia Montana. Presedintele.

Crin Antonescu: Vreau sa fiu PRESEDINTELE Romaniei, nu candidat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, sambata, in discursul tinut in fata tinerilor din USL ca nu vrea sa fie candidat la presedintie, ci sa fie presedintele Romaniei, iar acest lucru se va intampla chiar daca vrajitorii si astrologii au incantatii impotriva acestui lucru, informeaza Mediafax. Eu nu mi-am depus acum si nu imi depun acum nicio candidatura. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat. Vreau sa fiu presedintele Romaniei! Si voi fi! Ma pregatesc pentru asta, dar nu .

PDL: Crin Antonescu nu va ajunge presedintele Romaniei. Va avea aceeasi soarta ca Mircea Geoana

Crin Antonescu nu va ajunge presedintele Romaniei pentru ca masinaria de vot rosie nu-l va sustine, a declarat prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, sambata, la Scoala de vara a Tineretului Democrat.

Crin Antonescu: Deseori imi doresc sa fiu femeie

Crin Antonescu isi doreste sa fie femeie. A facut marturisirea in fata colegelor sale, la intrunirea Organizatiei Femeilor Liberale de la Mamaia. Presedintele Senatului a explicat cu zambetul pe buze ca.

Crin Antonescu: Deseori sunt invidios pe femei sau regret ca nu sunt femeie (VIDEO)

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca deseori regreta ca nu este femeie. Acesta a fost prezent la dezbaterile Organizatiei femeilor liberale. Acestea i-au promis ca vor lucra ca niste albinute in.

Anastase (PDL): Crin Antonescu este un analfabet politic

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase l-a criticat dur vineri pe liderul liberal Crin Antonescu pe care l-a numit analfabet politic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )