Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lufthansa anuleaza 3.800 de zboruri din cauza unei greve a pilotilor

B1 B1,
Lufthansa anuleaza 3.800 de zboruri din cauza unei greve a pilotilor

Compania aeriana Lufthansa a anuntat, luni, ca va anula 3. 800 de zboruri incepand de miercuri si pana vineri din cauza unei greve a pilotilor ce va avea loc in aceste trei zile, relateaza AFP. Din cauza grevei. continuă pe B1

Explozie la Galati. O casa s-a facut scrum in aceasta dimineata, din cauza unei butelii montate gresit

O casa din Galati s-a facut scrum in aceasta dimineata, din cauza unei explozii la o butelie montata gresit. Deflagratia s-a produs in momentul in care, proprietara, o batrana de 81 de ani, a vrut sa.

Lufthansa anuleaza 3.800 de zboruri. Pilotii intra in greva

Compania aeriana germana Lufthansa va anula 3. 800 de zboruri de miercuri pana vineri, din cauza unei greve a pilotilor in aceste trei zile, pe fondul unor negocieri salariale, relateaza AFP.

Iran: Mii de persoane au ramas blocate din cauza ninsorilor abundente

Aproximativ 14. 000 de persoane au ramas blocate pe soselele din nordul Iranului din cauza ninsorilor abundente, au anuntat autoritaile locale, citate de AFP. incepand de duminica, echipele de salvare au reusit.

Iarna grea in nordul Iranului: Mii de persoane, blocate din cauza ninsorilor.

Aproximativ 14. 000 de persoane au ramas blocate pe soselele din nordul Iranului, din cauza ninsorilor masive, un episod rar pentru aceasta perioada, anunta autoritatile iraniene, informeaza Mediafax. Incepand de duminica, echipele de salvare au reusit sa deblocheze 14. 000 de persoane blocate de zapada, a declarat Hossein Derakhshan, purtatorul de cuvant al organizatiei Semiluna Rosie. Citeste si: Estul Canadei, afectat de o furtuna de zapada Ninsori abundente au avut loc in provinciile .

Circulatia trenurilor Eurostar, suspendata din cauza unui incendiu provocat de un fulger.

Circulatia trenurilor Eurostar a fost suspendata in noaptea de joi spre vineri, dupa ce o cladire situata la intrarea in tunelul de sub Canalul Manecii a luat foc din cauza unui fulger, anunta BBC News, citata de Mediafax. Incidentul s-a produs in apropiere de orasul Ashford, in comitatul britanic Kent, unde fulgerul a provocat pene de electricitate. Eurostar a postat un mesaj pe Twitter, anuntand ca patru trenuri - trei dinspre Londra si unul venind dispre Paris - au fost oprite. Compania a .

Cea mai mare greva la Lufthansa! 3800 de zboruri vor fi anulate incepand de maine seara

3800 de zboruri vor fi anulate din pricina unei greve a pilotilor Lufthansa, care va incepe maine seara, la ora 22. 00 si se va incheia in ziua de sambata. Potrivit unor estimari initiale, peste 425.

Formula 1 MP Malaysia: Ghinion pentru Ricciardo. A fost penalizat din nou.

Pilotul australian Daniel Ricciardo nu a scapat de penalizari nici in cea de a doua etapa a acestei editii a circuitului de Formula 1. Din cauza unei erori a propriilor mecanici in cursa din Malaysia, el va fi sanctionat in urmatoarea etapa, Marele Premiu al Bahreinului, potrivit Mediafax. Ricciardo va fi penalizat cu zece locuri pe grila de start a urmatoarei curse dupa ce el a parasit boxele echipei sale Red Bull cu o roata insuficient fixata, la Grand Prix-ul din Malaysia, desfasurat .

bauMax renunta la Europa de Est, din cauza pierderilor masive inregistrate in Romania si Turcia

Lantul de magazine de bricolaj bauMax, prezent si pe piata din Romania, ia in discutie retragerea din Europa de Est, a anuntat publicatia austriaca Die Presse, transmite Novinite preluat de Agerpres. In 2012, pierderile grupului bauMax s-au dublat pana la 126 milioane de euro.

Bucurestenii risca sa plateasca degeaba penalitati de 6 milioane de euro pe an, din cauza indolentei PMB in cazul Costanda

Consilerii generali din Bucuresti si Guvernul nu iau in serios litigiul Parcul Bordei- Satul Francez, avut cu omul de afaceri, Costica Constanda. Deoarece stingerea acestuia este tergiversata, vistieria Capitalei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )