Libnet.ro
UNICEF

10:30

Luni incep probele scrise la examenul de Bacalaureat: Prima proba este la limba si literatura romana

B1 B1,
Luni incep probele scrise la examenul de Bacalaureat: Prima proba este la limba si literatura romana

Luni incep probele scrise la examenul de bacalaureat, informeaza B1 TV. Elevii clasei a XII-a si absolventii din promotiile anterioare vor da astazi testul la limba si literatura romana. intre timp, au aparut . continuă pe B1

incep probele scrise la Bacalaureat: Elevii sustin, luni, PROBA SCRISA la Limba Romana. Ce subiecte au picat anul trecut

Liceenii sustin, luni, prima proba scrisa in cadrul examenului de Bacalaureat 2015, respectiv proba la Limba si literatura romana.

incep probele scrise la Bacalaureat 2015. Noutatile, anuntate de ministrul Cimpeanu, la Antena 3

Maine elevii de clasa a XII-a sustin prima proba scrisa a Bacalaureatului, cea la Limba si Literatura Romana. Aproape 169. 000 de candidati s-au inscris la acest examen, cu peste 7. 000 mai multi decat in.

BAC 2015. O saptamana de foc pentru liceeni - probele SCRISE la Bacalaureat

Liceenii sustin, incepand de luni, probele scrise la examenul de Bacalaureat. Luni, elevii sustin proba scrisa la Limba si literatura romana.

BACALAUREAT 2015. Regulile pe care trebuie sa le stie elevii pentru PROBELE SCRISE

De luni, liceenii se pregatesc pentru sustinerea probelor scrise, in cadrul examenului de Bacalaureat. Prima proba scrisa este cea la Limba si literatura romana.

Bac 2015 Romana. Absolventii de clasa a XII-a se intorc luni la examen

Luni incep probele scrise ale examenului de Bacalaureat, la care s-au inscris aproape 170. 000 de elevi de clasa a XII-a. Primul examen va fi cel de Limba si literatura romana, proba la care subiectele vor fi diferite, in functie de profilul urmat de elevi la liceu. Saptamana aceasta, absolventii au sustinut proba de competente lingvistce la o limba straina.

Bacalaureat 2015 Romana Ialomita

Bacalaureat2015 Romana. Peste 2. 000 de liceeni din judetul Ialomita sustin de luni, 29 iunie, examenele scrise ale Bacalaureatului. Prima proba este cea la Limba Romana. Subiectele le vor primi la ora 9. adevarul. ro va prezinta luni care sunt subiectele BAC 2015 Romana si care sunt rezolvarile subiectelor la Romana Bacalaureat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )