Libnet.ro
UNICEF

16:00

Macedonia: 14 imigranti au murit dupa ce au fost loviti de un tren

B1 B1,
Macedonia: 14 imigranti au murit dupa ce au fost loviti de un tren

Un accident ferovial din apropierea orasului Veles, in Macedonia, a produs, joi noapte, moartea a 14 imigranti, scrie Reuters. Imigrantii traversau un canion de pe o ruta tot mai folosita de imigrantii care. continuă pe B1

Tragedie in Macedonia: Cel putin 14 imigranti au murit loviti de tren

Cel putin 14 imigranti au murit, dupa ce au fost loviti de un tren in timp ce mergeau, in cursul noptii, pe linia de cale ferata, in Macedonia, a anuntat politia vineri, relateaza AP, conform Mediafax.

Sanctiuni in cazul copilului care a murit dupa ce a fost diagnosticat gresit: Medicii responsabili, suspendati pe perioada anchetei. Spitalul, amendat cu 10.000 de lei

Au aparut primele sanctiuni la spitalul din Curtea de Arges dupa ce un copil de 8 ani a murit pentru ca a fost diagnosticat gresit. Medicii responsabili au fost suspendati pe perioada anchetei, iar spitalul a fost.

Sapte persoane au murit, dupa ce un avion s-a prabusit in Republica Dominicana (VIDEO)

Sapte persoane, inclusiv doi britanici si doi spanioli, au murit dupa ce un avion de dimensiuni mici s-a prabusit in Republica Dominicana, informeaza Euronews. Pilotul a intampinat probleme tehnice imediat.

Sapte persoane au murit, dupa ce un avion s-a prabusit in Republica Dominicana

Sapte persoane au murit, dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit in Republica Dominicana, informeaza Euronews, conform Mediafax.

Barlad: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata unui tren care se indrepta spre Galati

Un barbat din Barlad s-a aruncat in fata unui tren care parasise gara din localitate si se indrepta spre Galati, informeaza bzv. ro. Marti dimineata, in jurul oreo 11:30, seful trenului a sunat la.

Victor Ponta, despre copilul care a murit dupa ce a fost diagnosticat gresit: Important este sa asiguram conditii, dar sa existe si responsabilitate atunci cand se greseste (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern ca Romania a primit 200. 000 de euro de la Banca Mondiala pentru educatie, subliniind ca este nevoie de bani pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )