Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tragedie in Macedonia: Cel putin 14 imigranti au murit loviti de tren

România Liberă România Liberă,
Tragedie in Macedonia: Cel putin 14 imigranti au murit loviti de tren

Cel putin 14 imigranti au murit, dupa ce au fost loviti de un tren in timp ce mergeau, in cursul noptii, pe linia de cale ferata, in Macedonia, a anuntat politia vineri, relateaza AP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Macedonia: 14 imigranti au murit dupa ce au fost loviti de un tren

Un accident ferovial din apropierea orasului Veles, in Macedonia, a produs, joi noapte, moartea a 14 imigranti, scrie Reuters. Imigrantii traversau un canion de pe o ruta tot mai folosita de imigrantii care.

UNICEF: Cel putin 115 copii au fost ucisi in Yemen de la inceperea campaniei aeriene la 26 martie

Un purtator de cuvant al Fondului Natiunilor Unite pentru Copii UNICEF), Christophe Boulierac, a anuntat vineri ca cel putin 115 copii au fost ucisi si 172 mutilati in Yemen de la inceputul campaniei aeriene.

Franta: Cel putin 30 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar produs intr-o comuna de langa Paris (VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au fost ranite marti intr-un accident feroviar produs in comuna Nangis, la circa 50 km est de Paris. Un tren de calatori a lovit un camion la un pasaj de trecere a caii ferate,.

Un nou ATAC armat in Turcia. Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei, potrivit Mediafax.

Carambol pe o autostrada din Statele Unite. Un om a murit si cel putin 25 au fost raniti

Un om a murit si cel putin 25 au fost raniti intr-un carambol produs pe o autostrada din Statele Unite. Agentii de circulatie spun ca initial s-au ciocnit doua camioane. Cum soseaua era aglomerata iar drumul.

ATAC ARMAT intr-o filiala a partidului de guvernamant din Turcia. Cel putin o persoana a fost ucisa

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei.

Furtuna violenta in India. Cel putin 32 de morti si mii de oameni ramasi fara adapost

Cel putin 32 de persoane au murit in urma unor furtuni violente produse marti in statul indian Bihar, anunta surse guvernamentale indiene citate de BBC News online. Numerosi copaci si stalpi de .

STUDIU. Peste 16.000 de copii din Romania au cel putin un parinte in inchisoare

Peste 16. 000 de copii au cel putin unul dintre parinti in inchisoare, iar specialistii au constatat ca acesti minori au o stima de sine scazuta, din cauza ca ascund situatia parintelui, sunt marginalizati si sunt in risc de a dezvolta comportamente pre)delincvente, dar si de abandon scolar.

SUA: Cel putin 12 raniti, dupa prabusirea unei scene la un liceu

Cel putin 12 persoane au fost ranite, joi, dupa ce o scena s-a prabusit in timpul unui spectacol la un Liceul din statul american Indiana, au anuntat autoritatile, relateaza AP, conform Mediafax.

SUA: O scena s-a prabusit in timpul unui spectacol la un liceu din Indiana. Cel putin 12 persoane au fost ranite (VIDEO)

Cel putin 12 persoane au fost ranite joi la un liceu din statul american Indiana dupa ce o scena s-a prabusit in timpul unui spectacol , informeaza AP, citand surse din randul autoritatilor. Dintre cei 12.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )