Libnet.ro
UNICEF

20:00

ATAC ARMAT intr-o filiala a partidului de guvernamant din Turcia. Cel putin o persoana a fost ucisa

Antena3 Antena3,
ATAC ARMAT intr-o filiala a partidului de guvernamant din Turcia. Cel putin o persoana a fost ucisa

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei. continuă pe Antena3

Atac armat intr-un liceu din Barcelona, soldat cu un mort si patru raniti

Un profesor a fost ucis si alte patru persoane au fost ranite usor intr-un atac comis la o scoala din Barcelona, in nordul Spaniei, luni, a anuntat politia, dupa retinerea unui suspect, relateaza Reuters, in pagina electronica.

Atac armat intr-un liceu din Barcelona, soldat cu un mort si patru raniti

Un profesor a fost ucis si alte patru persoane au fost ranite usor intr-un atac comis, luni, la un liceu din Barcelona, in nordul Spaniei, de un tanar inarmat cu o arbaleta, a anuntat politia, dupa arestarea unui suspect.

Atac armat la o filiala a partidului de guvernamant din Turcia: cel putin un mort

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei.

Un nou ATAC armat in Turcia. Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei, potrivit Mediafax.

GALERIE FOTO. Barcelona: Un mort si patru raniti, in urma unui ATAC ARMAT la un liceu

Un profesor a fost ucis si alte patru persoane au fost ranite usor, intr-un atac comis la un liceu din Barcelona, in nordul Spaniei, luni, a anuntat politia, dupa arestarea unui suspect, relateaza Reuters, conform Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )