Libnet.ro
UNICEF

22:00

GALERIE FOTO. Barcelona: Un mort si patru raniti, in urma unui ATAC ARMAT la un liceu

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Barcelona: Un mort si patru raniti, in urma unui ATAC ARMAT la un liceu

Un profesor a fost ucis si alte patru persoane au fost ranite usor, intr-un atac comis la un liceu din Barcelona, in nordul Spaniei, luni, a anuntat politia, dupa arestarea unui suspect, relateaza Reuters, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Atac armat intr-un liceu din Barcelona, soldat cu un mort si patru raniti

Un profesor a fost ucis si alte patru persoane au fost ranite usor intr-un atac comis, luni, la un liceu din Barcelona, in nordul Spaniei, de un tanar inarmat cu o arbaleta, a anuntat politia, dupa arestarea unui suspect.

Mehedinti: Un mort si ranit grav, in urma unui accident rutier

Un barbat a murit, iar altul a fost ranit grav, fiind transportat in coma la spital, in urma unui accident rutier produs, vineri dimineata, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, informeaza Mediafax.

Atac armat intr-un liceu din Barcelona, soldat cu un mort si patru raniti

Un profesor a fost ucis si alte patru persoane au fost ranite usor intr-un atac comis la o scoala din Barcelona, in nordul Spaniei, luni, a anuntat politia, dupa retinerea unui suspect, relateaza Reuters, in pagina electronica.

Barcelona: Un profesor a murit si patru persoane sunt usor ranite in urma unui atac cu o arbaleta (VIDEO)

Politia locala din Barcelona a anuntat ca, in urma unui atac produs la o scoala, un profesor a murit si alte patru persoane au fost ranite usor, relateaza Reuters. Potrivit primelor informatii oferite de un.

Cinci persoane ranite, in urma unui accident auto: Soferul a pierdut controlul volanului

Cinci persoane au fost ranite, duminica dimineata, in urma unui accident care a avut loc in zona localitatii Tautii Magherus, judetul Maramures, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp din.

Posibil bilant de 700 de morti in urma unui naufragiu in Marea Mediterana

Naufragiul unui trauler incarcat cu imigranti in noaptea de sambata spre duminica, in largul coastelor libiene, ar putea sa se fi soldat cu 700 de morti, a anuntat duminica inaltul Comisariat al ONU.

Posibil bilant de 700 de morti in urma unui naufragiu in Marea Mediterana

Naufragiul unui trauler incarcat cu imigranti azi noapte, in largul coastelor libiene, ar putea sa se fi soldat cu 700 de morti, a anuntat azi inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati HCR), relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )