Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un nou ATAC armat in Turcia. Cel putin o persoana a murit

România Liberă România Liberă,
Un nou ATAC armat in Turcia. Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

ATAC ARMAT intr-o filiala a partidului de guvernamant din Turcia. Cel putin o persoana a fost ucisa

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei.

Atac armat la o filiala a partidului de guvernamant din Turcia: cel putin un mort

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei.

Carambol pe o autostrada din Statele Unite. Un om a murit si cel putin 25 au fost raniti

Un om a murit si cel putin 25 au fost raniti intr-un carambol produs pe o autostrada din Statele Unite. Agentii de circulatie spun ca initial s-au ciocnit doua camioane. Cum soseaua era aglomerata iar drumul.

Naufragiu la tarmul insulei grecesti Rodos. Cel putin trei imigranti au murit inecati

O noua tragedie in apele Mediteranei, de data aceasta in insula greceasca Rodos, unde cel putin trei imigranti au murit inecati dupa ce nava lor a esuat. Ceilalti aproximativ 80 de oameni aflati la bordul.

Furtuna violenta in India. Cel putin 32 de morti si mii de oameni ramasi fara adapost

Cel putin 32 de persoane au murit in urma unor furtuni violente produse marti in statul indian Bihar, anunta surse guvernamentale indiene citate de BBC News online. Numerosi copaci si stalpi de .

Sanctiunile economice impuse Rusiei, inca cel putin 3 ani

Uniunea Europeana UE) si SUA vor mentine sanctiunile impuse Rusiei pentru inca cel putin trei ani, considera ministrul rus al Economiei, Alexei Uliukaiev, cele mai recente estimari ale guvernului de la Moscova indicand o contractie de 2,8% a economiei.

EXPLOZIE puternica intr-un oras din centrul Rusiei. Cel putin 10 persoane au fost ranite (VIDEO)

Cel putin 10 persoane au fost ranite intr-o serie de explozii succesive care s-au produs in orasul Oryol, din centrul Rusiei. Potrivit presei locale, un atelier care fabrica produse pirotehnice si artificii a luat.

Franta: Cel putin 30 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar produs intr-o comuna de langa Paris (VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au fost ranite marti intr-un accident feroviar produs in comuna Nangis, la circa 50 km est de Paris. Un tren de calatori a lovit un camion la un pasaj de trecere a caii ferate,.

Atac armat intr-un liceu din Barcelona, soldat cu un mort si patru raniti

Un profesor a fost ucis si alte patru persoane au fost ranite usor intr-un atac comis la o scoala din Barcelona, in nordul Spaniei, luni, a anuntat politia, dupa retinerea unui suspect, relateaza Reuters, in pagina electronica.

Atac armat intr-un liceu din Barcelona, soldat cu un mort si patru raniti

Un profesor a fost ucis si alte patru persoane au fost ranite usor intr-un atac comis, luni, la un liceu din Barcelona, in nordul Spaniei, de un tanar inarmat cu o arbaleta, a anuntat politia, dupa arestarea unui suspect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )