Libnet.ro
UNICEF

19:00

Macovei: Afirmatiile lui Iohannis, Ciolos si Tariceanu in cazul Antena, dezastruoase pentru statul de drept

Adevărul Adevărul,
Macovei: Afirmatiile lui Iohannis, Ciolos si Tariceanu in cazul Antena, dezastruoase pentru statul de drept

Efectele afirmatiilor si actiunilor presedintelui, premierului si sefului Senatului in cazul ANAF - Antena Group ar putea fi dezastruoase pentru statul de drept, sustine europarlamentarul Monica Macovei. continuă pe Adevărul

Membru al CNA solicita dezbaterea situatiei TVR in acelasi regim de urgenta ca si in cazul Antena 3

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului, ii solicita presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sa dezbata starea falimentara in care se afla TVR in acelasi regim de urgenta ca si in cazul Antena 3, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis: Se pot gasi solutii convenabile in cazul Antena 3

Presedintele Klaus Iohannis a constatat, din discutii pe care le-a avut, ca exista deschidere la factorii de decizie in cazul Antena 3. Am constatat, din discutii pe care le-am avut, ca exista deschidere la.

Iohannis, prima reactie in cazul Antena 3: Abordarea heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila

Resedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la cazul trustului Intact, ca libertatea de expimare nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative, criticand abordarea heirupista a ANAF.

Noi precizari ale premierului Ciolos in cazul Intact

Premierul Dacian Ciolos a transmis, miercuri seara, ca sustine in continuare fondul interventiei ANAF atat in cazul Antena 3 cat si in alte cazuri, dar ca regreta felul in care s-a actionat prin descindere in forta care poate fi interpretata ca intimidare, transmite Agerpres.

Iohannis CRITICA procedura ANAF in cazul Antena Group

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca abordarea ANAF in cazul televiziunilor Antena Group este heirupsita, nepotrivita.

Ciolos, despre cazul Antenelor: presedintele ANAF decide cum aplica legea

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca Guvernul tehnocrat nu poate sa rezolve toate problemele din ultimii ani, inclusiv cazul Antenelor.

Al treilea bebelus bolnav din Arges a murit. Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta. Ministerul Sanatatii a publicat, marti, pe site-ul institutiei, un raport preliminar, privind ancheta in cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges. Astfel, MS transmite ca nu exista o sursa unica de imbolnavire a bebelusilor. Mai mult, din datele de mentionate in foile de observatie, nu s-a indentificat nicio legatura intre cazuri.

Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul bebelusilor din Arges. Doi copii, externati. Ce se intampla cu ceilalti bebelusi

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta.

Cazul Antena Group-ANAF: Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in legatura cu posibila incalcare a articolelor din Constitutie privind libertatea de exprimare

Avocatul Poporului, institutie condusa de Victor Ciorbea, anunta ca s-a sesizat din oficiu in cazul notificarii de evacuare adresata Antena Group de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Sesizarea din oficiu vizeaza posibila incalcare a art. 30 si art. 31 din Constitutia Romaniei, privind libertatea de exprimare si dreptul la informatie, se arata intr-un comunicat al Avocatului Poporului.

Cum comenteaza Ponta cazul Antena Group

Fostul premier Victor Ponta a scris un scurt comentariu, pe Facebook, legat de sediul Antena Group, care va fi evacuat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )