Libnet.ro
UNICEF

17:30

Noi precizari ale premierului Ciolos in cazul Intact

România Liberă România Liberă,
Noi precizari ale premierului Ciolos in cazul Intact

Premierul Dacian Ciolos a transmis, miercuri seara, ca sustine in continuare fondul interventiei ANAF atat in cazul Antena 3 cat si in alte cazuri, dar ca regreta felul in care s-a actionat prin descindere in forta care poate fi interpretata ca intimidare, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Ciolos: Posturile Intact nu-si pierd licentele de emisie

ACTUALIZARE 11:50 Florina Jipa UNPR): Cei care si-au facut speech-ul au gresit din multe puncte de vedere Florina Jipa, senator UNPR, s-a declarat dezamagita de afirmatiile premierului referitoare la cazul ANAF si Antena 3, dupa ce, in multe alte cazuri, i-a facut o impresie foarte buna. *ACTUALIZARE 11:20 Mihai Fifor acuza autoritatile de bajbaiala *ACTUALIZARE 11:16 Ben-Oni Ardelean PNL): Dreptul la libertatea de exprimare trebuie sa fie valorificat in democratie *ACTUALIZARE 11:00 ANAF a pus in executare o sentinta ramasa definitiva, a declarat astazi premierul Dacian Ciolos la sedinta Senatului. O institutie a statului aflata in subordinea guvernului a decis sa aplice o hotarare judecatoareasca. Nu este vizata activitatea jurnalistilor, posturile nu isi pierd licentele de emisie, a declarat Dacian Ciolos. ------------------- Senatorii au uimit, ieri, prin reactia prompta pe care au avut-o in cazul actiunii pe care Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a declansat-o in cazul televiziunilor detinute de trustul Intact. Aproape ca niciodata, senatorii s-au miscat extrem de rapid in acest caz, solicitandu-i premierului Dacian Ciolos sa vina in plen si sa dea explicatii in legatura cu somatia ANAF de evacuare, in cinci zile, a sediilor Antena 1 si Antena 3.

Ciolos: Posturile Intact nu isi pierd licentele de emisie

ACTUALIZARE 13:50 Dacian Ciolos: I-am atras atras atentia presedintelui ANAF pentru modul in care s-a actionat la Antena Group Premierul Dacian Ciolos a condamnat modul in care s-a actionat la Antena Group si i-a cerut presedintelui ANAF sa elimine reflexele nedobandite in timpul actualei guvernari, dar a adaugat ca modul in care au intervenit inspectorii ANAF nu are nicio legatura cu fondul cauzei, actiunea fiind legala, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 13:20 Scandal in Senat *ACTUALIZARE 13:14 Calin Popescu-Tariceanu: Aceasta actiune de a evacua in cinci zile este o forma de reprimare *ACTUALIZARE 13:02 Geoana: Dati afara conducerea ANAF pentru ca este politizata *ACTUALIZARE 12:36 Gabriela Firea PSD): Avem datoria sa nu uitam ca nu vorbim despre cifre, unde e spiritul legii? *ACTUALIZARE 12:16 Barbu ALDE): Manualele de istorie vor retine ca Executivul Ciolos a vrut sa suprime libertatea presei *ACTUALIZARE 11:50 Florina Jipa UNPR): Cei care si-au facut speech-ul au gresit din multe puncte de vedere *ACTUALIZARE 11:20 Mihai Fifor acuza autoritatile de bajbaiala *ACTUALIZARE 11:16 Ben-Oni Ardelean PNL): Dreptul la libertatea de exprimare trebuie sa fie valorificat in democratie ------------------- Senatorii au uimit, ieri, prin reactia prompta pe care au avut-o in cazul actiunii pe care Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a declansat-o in cazul televiziunilor detinute de trustul Intact.

Liviu Dragnea despre cazul Intact: Analizam foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca PSD analizeaza foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura daca actiunea ANAF va merge pana la capat, iar cele cinci televiziuni ale trustului Intact vor fi evacuate.

Liviu Dragnea, despre cazul Intact: Analizam foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca PSD analizeaza foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura daca actiunea ANAF va merge pana la capat, iar cele cinci televiziuni ale trustului Intact vor fi evacuate.

Corpul de Control al Premierului investigheaza cazul bebelusilor din Arges

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta.

Presedintele Iohannis i-a dat peste degete premierului Ciolos

Senatul Romaniei a devenit avocatul unei afaceri private impotriva Statului de drept, pe care teoretic, de fapt, il reprezinta, conform Constitutiei. Premierul a fost singur impotriva tuturor. in partea a doua discursului sau, sustinut in Senatul Romaniei, a cedat. Undeva in Bucuresti, presedintele transmitea mesajul ca mai usor cu Statul de Drept pe scari, ca acesta e relativ si e in functie de adrisant.

Basescu: Chemarea premierului Ciolos in fata Senatului, pe subiectul Antena Group, este ilegitima

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca ideea lui Calin Popescu-Tariceanu si a Senatului in ansamblu privind chemarea premierului pentru a da explicatii pe subiectul Antena Group este ilegitima.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )