Libnet.ro
UNICEF

00:08

Macovei castiga definitiv procesul intentat lui Dan Sova pentru calomnie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Macovei castiga definitiv procesul intentat lui Dan Sova pentru calomnie

Monica Macovei a castigat, prin decizie definitiva si irevocabila, procesul intentat lui Dan Sova, pentru calomnie, in dosarul in care europarlamentarul l-a acuzat pe senator de calomnie, pentru ca el a sustinut ca tatal acesteia ar fi fost general de Securitate si seful Securitatii Giurgiu. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Macovei castiga definitiv procesul intentat lui Dan Sova

Monica Macovei a castigat definitiv procesul intentat lui Dan Sova, pentru calomnie, dupa ce Dan Sova a sustinut ca tatal ei ar fi fost general de Securitate si seful Securitatii Giurgiu.

Monica Macovei a castigat definitiv procesul intentat lui Dan Sova pentru calomnie

Monica Macovei a castigat, prin decizie definitiva si irevocabila, procesul intentat lui Dan Sova, pentru calomnie, in dosarul in care europarlamentarul l-a acuzat pe senator de calomnie, dupa ce social-democratul a sustinut ca tatal acesteia ar fi fost general de Securitate si seful Securitatii Giurgiu. Decizia a fost luata miercuri de instanta suprema.

Monica Macovei a castigat procesul intentat senatorului Dan Sova

Europarlamentarul Monica Macovei a castigat definitiv procesul intentat senatorului Dan Sova pe care l-a acuzat de calomnie. Astfel, in urma deciziei de joi a Curtii Supreme Sova trebuie sa-i plateasca Monicai Macovei si mamei acesteia 10. 000 de lei pagube morale si 4. 000 de lei cheltuieli de judecata.

Monica Macovei, victorie decisiva in fata lui Dan Sova in procesul in care senatorul PSD este acuzat de calomnie

Monica Macovei a castigat, prin decizie definitiva si irevocabila, procesul intentat lui Dan Sova, pentru calomnie. Decizia a fost luata miercuri de instanta suprema, noteaza Mediafax. in acest dosar,.

Voiculescu a pierdut DEFINITIV procesul intentat lui Traian Basescu

Dan Voiculescu a pierdut definitiv procesul intentat lui Traian Basescu, privind declaratiile fostului sef al statului la adresa omului de afaceri .

Voiculescu a pierdut definitiv procesul intentat lui Basescu in urma unor declaratii din Parlament

Presedintele Traian Basescu a castigat, la Curtea de Apel Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de fostul sef al statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, potrivit careia Voiculescu ar fi afirmat ca trebuie controlata Justitia.

Traian Basescu a castigat definitiv procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata in urma unor declaratii din Parlament

Traian Basescu a castigat la Curtea de Apel Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de fostul sef al statului, informeaza B1 TV. in 5 iulie 2012,.

Senatorii PNL, o noua contestatie la CCR privind reluarea votului in cazul Dan Sova

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Catalin Boboc, a declarat ca a fost depusa o noua contestatie in cazul votului pentru Dan Sova la Secretariatul general, urmand ca aceasta sa fie trimisa si la.

Basescu a castigat procesul intentat de Voiculescu suparat ca a fost acuzat ca vrea sa controleze Justitia

Traian Basescu a castigat procesul intentat de Dan Voiculescu in urma unor declaratii facute de fostul sef al statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, cu privire la controlul Justitiei. Am vazut si afirmatiile facute de . ) domnul Voiculescu, ca trebuie sa controlam Justitia. Dragii mei concetateni, aceasta vreme a trecut!, spunea Basescu in Parlament. Voiculescu l-a actionat in judecata, iar decizia de luni este definitiva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )