Libnet.ro
UNICEF

00:08

Monica Macovei, victorie decisiva in fata lui Dan Sova in procesul in care senatorul PSD este acuzat de calomnie

B1 B1,
Monica Macovei, victorie decisiva in fata lui Dan Sova in procesul in care senatorul PSD este acuzat de calomnie

Monica Macovei a castigat, prin decizie definitiva si irevocabila, procesul intentat lui Dan Sova, pentru calomnie. Decizia a fost luata miercuri de instanta suprema, noteaza Mediafax. in acest dosar,. continuă pe B1

Monica Macovei a castigat procesul intentat senatorului Dan Sova

Europarlamentarul Monica Macovei a castigat definitiv procesul intentat senatorului Dan Sova pe care l-a acuzat de calomnie. Astfel, in urma deciziei de joi a Curtii Supreme Sova trebuie sa-i plateasca Monicai Macovei si mamei acesteia 10. 000 de lei pagube morale si 4. 000 de lei cheltuieli de judecata.

Monica Macovei castiga definitiv procesul intentat lui Dan Sova

Monica Macovei a castigat definitiv procesul intentat lui Dan Sova, pentru calomnie, dupa ce Dan Sova a sustinut ca tatal ei ar fi fost general de Securitate si seful Securitatii Giurgiu.

Monica Macovei a castigat definitiv procesul intentat lui Dan Sova pentru calomnie

Monica Macovei a castigat, prin decizie definitiva si irevocabila, procesul intentat lui Dan Sova, pentru calomnie, in dosarul in care europarlamentarul l-a acuzat pe senator de calomnie, dupa ce social-democratul a sustinut ca tatal acesteia ar fi fost general de Securitate si seful Securitatii Giurgiu. Decizia a fost luata miercuri de instanta suprema.

Macovei castiga definitiv procesul intentat lui Dan Sova pentru calomnie

Monica Macovei a castigat, prin decizie definitiva si irevocabila, procesul intentat lui Dan Sova, pentru calomnie, in dosarul in care europarlamentarul l-a acuzat pe senator de calomnie, pentru ca el a sustinut ca tatal acesteia ar fi fost general de Securitate si seful Securitatii Giurgiu.

Monica Macovei: Amenintarea lui Ponta este o grava incalcare a drepturilor constitutionale si o lovitura data democratiei. Numai in dictaturi sunt interzise mitingurile politice

Europarlamentarul Monica Macovei scrie luni, intr-o postare pe Facebook, ca amenintarea premierului Victor Ponta cu plangeri penale la adresa Opozitiei, daca va organiza manifestatii de protest, reprezinta o grava incalcare a drepturilor constitutionale si o lovitura data democratiei. Numai in dictaturi sunt interzise mitingurile politice, afirma Macovei, care mentioneaza totodata ca declaratia lui Ponta prin care le-a dat de inteles baronilor locali PSD si aliatilor sai, Tariceanu si Oprea, ca pot schimba Codul penal si Codul de procedura penala, afirmand ca este obligatia lor sa 'indrepte lucrurile' este semnalul politic al suspendarii justitiei, al uciderii luptei anticoruptie si al ingroparii institutiilor judiciare.

Monica Macovei: Astazi, PSD a bagat Camera Deputatilor in grupul infractional organizat

Europarlamentarul Monica Macovei afirma ca prin votul de marti PSD a bagat Camera Deputatilor in grupul infractional organizat, ea spunand ca, daca ar fi nevinovat, premierul ar fi cerut chiar el deputatilor sa aprobe prin vot cererea DNA.

Monica Macovei, despre votul in cazul Ponta: Deputatii au dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, referitor la votul in cazul Ponta, ca majoritatea din Camera Deputatilor a dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel.

Monica Macovei, privind votul in cazul premierului: Majoritatea din Camera Deputatilor a dat astazi liber la coruptie la cel mai inalt nivel. Rusine! Si plecati acasa!

Dupa ce deputatii au decis in cazul Victor Ponta respingand cererea DNA de incepere a urmarii penale pe numele premierului, eurodeputatul Monica Macovei, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, sustine ca.

Senatorii PNL, o noua contestatie la CCR privind reluarea votului in cazul Dan Sova

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Catalin Boboc, a declarat ca a fost depusa o noua contestatie in cazul votului pentru Dan Sova la Secretariatul general, urmand ca aceasta sa fie trimisa si la.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )