Libnet.ro
UNICEF

05:00

Macovei ii cere lui Basescu organizarea unui referendum pentru restrangerea imunitatii demnitarilor

România Liberă România Liberă,
Macovei ii cere lui Basescu organizarea unui referendum pentru restrangerea imunitatii demnitarilor

Candidatul independent Monica Macovei a anuntat ca ii trimite in scris presedintelui Traian Basescu solicitarea organizarii unui referendum, in 16 noiembrie, concomitent cu organizarea celui ce-al doilea tur al prezidentialelor, privind restrangerea imunitatii parlamentarilor, ministrilor si presedintelui, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Macovei i-a scris presedintelui Basescu, cerandu-i organizarea unui referendum pe 16 noiembrie pentru restrangerea imunitatii demnitarilor

Candidatul independent la prezidentiale Monica Macovei a anuntat ca ii scrie presedintelui Basescu privind organizarea unui referendum, in 16 noiembrie, privind restrangerea imunitatii demnitarilor, relateaza.

Monica Macovei solicita organizarea unui referendum national pe tema imunitatii parlamentarilor

Candidatul independent Monica Macovei a anuntat ca ii trimite in scris lui Traian Basescu solicitarea organizarii unui referendum, in 16 noiembrie, concomitent cu organizarea celui ce-al doilea tur al prezidentialelor, privind restrangerea imunitatii parlamentarilor, ministrilor si presedintelui, informeaza Mediafax.

Catalonia vrea referendum pentru independenta, insa Madridul sustine ca acesta nu va avea loc

Presedintele Cataloniei Athur Mas a convocat un referendum pentru 9 noiembrie, in care sa consulte populatia regiunii cu privire la independenta de Spania. Guvernul spaniol a reactionat imediat, afirmand categoric ca referendumul nu va avea loc,.

VIDEO Catalonia convoaca un referendum pentru independenta, insa Madridul sustine ca acesta nu va avea loc

Presedintele catalan Artur Mas a convocat sambata pentru 9 noiembrie un referendum privind independenta acestei regiuni de Spania, generand reactia imediata a Guvernului spaniol, care a afirmat categoric ca referendumul nu va avea loc, potrivit Mediafax. Artur Mas a convocat referendumul sfidand Guvernul de la Madrid, care vrea sa impiedice orice consultare.

Catalonia convoaca un referendum pentru independenta, insa Madridul sustine ca acesta nu va avea loc

Presedintele catalan Artur Mas a convocat sambata pentru 9 noiembrie un referendum privind independenta acestei regiuni de Spania, generand reactia imediata a Guvernului spaniol, care a afirmat categoric ca referendumul nu va avea loc.

Strategul lui Traian Basescu din 2004, campanie pentru liberalul Klaus Iohannis

Inca o legatura intre Traian Basescu si Klaus Iohannis iese la iveala. Strategul lui Basescu a aparut pe scena alaturi de Klaus Iohannis, sambata, la lansarea acestuia din Piata Victoriei. Felix Tataru.

Victor Ponta cere ajutorul comunitatii romanesti din SUA pentru eliminarea vizelor

Premierul Victor Ponta a cerut membrilor comunitatii romanesti din SUA ajutorul pentru eliminarea vizelor de intrare pe teritoriul american impuse in prezent romanilor, spunand ca Guvernul se chinuie de la Bucuresti sa rezolve aceasta problema, dar este nevoie de lobby in relatia cu congresmenii, relateaza Mediafax.

Ponta cere ajutorul comunitatii romanesti din SUA pentru eliminarea vizelor

Premierul Victor Ponta a cerut membrilor comunitatii romanesti din SUA ajutorul pentru eliminarea vizelor de intrare pe teritoriul american impuse in prezent romanilor, relateaza Mediafax. El a aratat ca, prin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )