Libnet.ro
UNICEF

06:00

Macovei: Oltean trebuie sa demisioneze din functia de vicepresedinte PDL, pentru ca este urmarit penal de DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Macovei: Oltean trebuie sa demisioneze din functia de vicepresedinte PDL, pentru ca este urmarit penal de DNA

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii solicita lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa, conform Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Monica Macovei ii cere lui Ioan Oltean, urmatit penal de DNA, sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii cere lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al paridului, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a anuntat inceperea urmaririi penale impotriva acestuia. Monica Macovei arata ca Ioan Oltean este vicepresedinte PDL, ia decizii pentru si in numele partidului, iar, potrivit art 103 alin 1 din Statutul partidului, vicepresedintii sunt liderii actiunii politice si de imagine ai partidului. Functia de conducere pe care o ocupa Ioan Oltean il obliga sa puna interesele si imaginea partidului pe primul loc.

Macovei cere demisia lui Oltean din functia de vicepresedinte PDL.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii solicita lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa, potrivit Mediafax. Ii solicit lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL. Ioan Oltean este vicepresedinte PDL, ia decizii pentru si in numele partidului, iar, potrivit art 103 alin 1 din Statutul partidului, vicepresedintii sunt liderii actiunii politice si de imagine ai .

Monica Macovei ii cere demisia lui Ioan Oltean din functia de vicepresedinte PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii solicita lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa. ii solicit lui Ioan.

Ministrul Ramona Manescu infirma demiterea lui Cristian Ghibu din functia de secretar de stat la Transporturi

Ministrul Ramona Manescu a infirmat, intr-o declaratie pentru DCNews, demiterea lui Cristian Ghibu din functia de secretar de stat la Transporturi. Mediafax a transmis vineri, citand surse oficiale, ca premierul Victor Ponta il va elibera din functie, in perioada urmatoare, pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu.

Macovei ii cere lui Oltean demisia din PDL, dupa ce DNA a dispus inceperea urmaririi penale

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, ii solicita colegului sau de partid, Ioan Oltean, sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, dupa ce DNA a dispus inceperea urmaririi penale impotriva sa.

Cristian Ghibu va fi eliberat din functia de secretar de stat la Transporturi - surse

Premierul Victor Ponta il va elibera din functie, in perioada urmatoare, pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu, au declarat pentru agentia Mediafax surse oficiale. Acesta a condus comisia de privatizare a CFR Marfa.

Cristian Ghibu ar putea fi eliberat din functia de secretar de stat la Transporturi

Premierul Victor Ponta il va elibera din functie, in perioada urmatoare, pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu, potrivit surselor de presa.

Ghibu va fi eliberat din functia de secretar de stat la Transporturi

Premierul Victor Ponta il va elibera din functie, in perioada urmatoare, pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu, au declarat surse oficiale.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )