Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Macovei ii cere demisia lui Ioan Oltean din functia de vicepresedinte PDL

B1 B1,
Monica Macovei ii cere demisia lui Ioan Oltean din functia de vicepresedinte PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii solicita lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa. ii solicit lui Ioan. continuă pe B1

Monica Macovei cere demisia lui Ioan Oltean.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei cere demisia vicepresedintelui PDL Ioan Oltean, dupa ce impotriva acestuia a fost inceputa urmarirea penala de catre procurorii DNA. Ioan Oltean este vicepresedinte PDL, ia decizii pentru si in numele partidului, iar, potrivit art 103 alin 1 din Statutul partidului, vicepresedintii sunt liderii actiunii politice si de imagine ai partidului. Functia de conducere pe care o ocupa Ioan Oltean il obliga sa puna interesele si imaginea partidului pe primul .

RAZBOI iN PDL: Monica Macovei cere DEMISIA lui Ioan Oltean

Conflictele pe scena politica se inmultesc. Astazi vorbim despre un conflict din PDL, intre europarlamentarul Monica Macovei si vicepresedintele PDL, Ioan Oltean. Macovei arata spre codul etic al PDL si.

Monica Macovei ii cere demisia lui Ioan Oltean din conducerea PDL

Urmarirea penala inceputa de DNA impotriva deputatului Ioan Oltean s-ar putea sa-l lase fara functia de vicepresedinte al PDL. Europarlamentarul Monica Macovei ii solicita liderului PDL Bistrita-Nasaud sa demisioneze.

Macovei cere demisia lui Oltean din functia de vicepresedinte PDL.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii solicita lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa, potrivit Mediafax. Ii solicit lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL. Ioan Oltean este vicepresedinte PDL, ia decizii pentru si in numele partidului, iar, potrivit art 103 alin 1 din Statutul partidului, vicepresedintii sunt liderii actiunii politice si de imagine ai .

Monica Macovei ii cere lui Ioan Oltean, urmatit penal de DNA, sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii cere lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al paridului, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a anuntat inceperea urmaririi penale impotriva acestuia. Monica Macovei arata ca Ioan Oltean este vicepresedinte PDL, ia decizii pentru si in numele partidului, iar, potrivit art 103 alin 1 din Statutul partidului, vicepresedintii sunt liderii actiunii politice si de imagine ai partidului. Functia de conducere pe care o ocupa Ioan Oltean il obliga sa puna interesele si imaginea partidului pe primul loc.

Macovei: Oltean trebuie sa demisioneze din functia de vicepresedinte PDL, pentru ca este urmarit penal de DNA

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii solicita lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa, conform Mediafax .

Ioan Oltean, urmarit penal de DNA. Politicianul este acuzat de favorizarea infractorului

Ioan Oltean este urmarit penal de DNA pentru favorizarea infractorului. Anuntul a fost facut chiar de catre Oltean, la sediul DNA. Ioan Oltean este urmarit penal pe motiv ca ar fi intervenit la conducerea CJ.

Ioan Oltean, urmarit penal pentru favorizarea infractorului.

Deputatul PDL este acuzat, de asemenea, ca s-ar fi folosit de influenta in fostul partid de guvernamant pentru a obtine pentru sine bani si alte foloase. Fostul vicepresedinte si secretar general al PDL, Ioan Oltean, a fost pus sub urmarire penala, ieri, de procurorii DNA pentru trafic de influenta si favorizarea infractorului. Exista date si indicii temeinice potrivit carora, in perioada 2010-2011, invinuitul Ioan Oltean si-a exercitat influenta asupra presedintelui si .

Deputatul Ioan Oltean, la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie

Deputatul PDL Ioan Oltean s-a prezentat joi, la sediul DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar, in legatura cu presupuse fapte de coruptie. Oltean a fost chemat la DNA pentru a da declaratii intr-un dosar disju.

Ioan Oltean, cercetat de DNA pentru restituiri ilegale de proprietati.

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, este audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar de restituiri ilegale de proprietati. Oltean a declarat, la intrarea in sediul institutiei, ca nu cunoaste motivul pentru care a fost chemat la audieri. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )