Libnet.ro
UNICEF

01:05

RAZBOI iN PDL: Monica Macovei cere DEMISIA lui Ioan Oltean

Antena3 Antena3,
RAZBOI iN PDL: Monica Macovei cere DEMISIA lui Ioan Oltean

Conflictele pe scena politica se inmultesc. Astazi vorbim despre un conflict din PDL, intre europarlamentarul Monica Macovei si vicepresedintele PDL, Ioan Oltean. Macovei arata spre codul etic al PDL si. continuă pe Antena3

Monica Macovei cere demisia lui Ioan Oltean.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei cere demisia vicepresedintelui PDL Ioan Oltean, dupa ce impotriva acestuia a fost inceputa urmarirea penala de catre procurorii DNA. Ioan Oltean este vicepresedinte PDL, ia decizii pentru si in numele partidului, iar, potrivit art 103 alin 1 din Statutul partidului, vicepresedintii sunt liderii actiunii politice si de imagine ai partidului. Functia de conducere pe care o ocupa Ioan Oltean il obliga sa puna interesele si imaginea partidului pe primul .

Monica Macovei ii cere demisia lui Ioan Oltean din functia de vicepresedinte PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii solicita lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa. ii solicit lui Ioan.

Monica Macovei ii cere demisia lui Ioan Oltean din conducerea PDL

Urmarirea penala inceputa de DNA impotriva deputatului Ioan Oltean s-ar putea sa-l lase fara functia de vicepresedinte al PDL. Europarlamentarul Monica Macovei ii solicita liderului PDL Bistrita-Nasaud sa demisioneze.

Macovei cere demisia lui Oltean din functia de vicepresedinte PDL.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii solicita lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa, potrivit Mediafax. Ii solicit lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL. Ioan Oltean este vicepresedinte PDL, ia decizii pentru si in numele partidului, iar, potrivit art 103 alin 1 din Statutul partidului, vicepresedintii sunt liderii actiunii politice si de imagine ai .

Monica Macovei ii cere lui Ioan Oltean, urmatit penal de DNA, sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii cere lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al paridului, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a anuntat inceperea urmaririi penale impotriva acestuia. Monica Macovei arata ca Ioan Oltean este vicepresedinte PDL, ia decizii pentru si in numele partidului, iar, potrivit art 103 alin 1 din Statutul partidului, vicepresedintii sunt liderii actiunii politice si de imagine ai partidului. Functia de conducere pe care o ocupa Ioan Oltean il obliga sa puna interesele si imaginea partidului pe primul loc.

Macovei: Oltean trebuie sa demisioneze din functia de vicepresedinte PDL, pentru ca este urmarit penal de DNA

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii solicita lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa, conform Mediafax .

Macovei ii cere lui Oltean demisia din PDL, dupa ce DNA a dispus inceperea urmaririi penale

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, ii solicita colegului sau de partid, Ioan Oltean, sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, dupa ce DNA a dispus inceperea urmaririi penale impotriva sa.

VIDEO Ludovic Orban (PNL) cere demisia lui Victor Ponta si a lui Dan Sova pentru Rosia Montana: Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie

Deputatul liberal Victor Ponta cere demisia premierului Victor Ponta si a ministrului delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sovam in urma scandalului legat de proiectul Rosia Montana. Rosia Montana este un proiect care inseamna o schimbare radicala. Domnul Antonescu nu a fost consultat, conducerea PNL nu a fost consultata. Nu au fost consultate nici grupurile parlamentare ale PSD. ) Nu e un proiect de lege oarecare, ci unul care favorizeaza compania. Premierul nu este consecvent cu promisiunile din campania electorala si programul de guvernare. Ce a facut Ponta in privinta Rosia Montana este scandalos. Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie domnul Ponta si apropiatii sai, a acuzat Ludovic Orban, la Realitatea Tv.

Ludovic Orban cere demisia lui Ponta si Sova

Deputatul PNL Ludovic Orban cere demisia premierului Victor Ponta si a ministrului pentru Mari Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, criticand afirmartiilor celor doi, potrivit carora compania Gabriel Resources poate da in judecata statul roman, conform surselor de presa.

Ludovic Orban cere demisia lui Ponta si a lui Sova.

Liberalul Ludovic Orban cere demisia prim-ministrului Victor Ponta si a ministrului Dan Sova pentru modul de gestionare a proiectului Rosia Montana. Liberalul sustine ca prim-ministrul s-a consultat doar cu ministrii PSD in privinta modului de gestionare a proiectului Rosia Montana. Ministrii PNL nu au fost implicati in procesul de decizie. Proiectul a fost transferat de la ministerul Economiei, condus de Varujan Vosganian, catre ministerul Marilor Proiecte, condus de Dan Sova, precizeaza .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )