Libnet.ro
UNICEF

05:30

Macovei propune verificarea surselor de finantare pentru lansarea candidaturii lui Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Macovei propune verificarea surselor de finantare pentru lansarea candidaturii lui Ponta

Prezidentiabilul independent Monica Macovei a calificat lansarile contracandidatilor sai drept banale, cu exceptia lansarii faraonice a candidatului PSD Victor Ponta pe Arena Nationala, cerand o verificare a surselor de finantare a evenimentului organizat de Alianta PSD-UNPR-PC, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Macovei propune verificarea surselor de finantare pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Nationala

Monica Macovei, candidat independent in alegerile prezidentiale, a comentat lansarile contracandidatilor sai spunand ca toate au fost banale, cu exceptia lansarii faraonice a lui Victor Ponta pe Arena Nationala, fiind necesara insa o verificare a surselor de finantare a evenimentului organizat de PSD-UNPR-PC, relateaza Agerpres.

Elena Udrea a cumparat manuale pentru circa 5.000 de copii, din banii pentru lansarea candidaturii la prezidentiale (VIDEO)

Candidatul la Presedintie a Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, ofera manuale, rechizite scolare si ghiozdane unor copii proveniti din familii fara posibilitati. Actiunea Abecedare pentru cei mici a.

Prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis, taxat pentru ca si-a citit discursul de la lansarea candidaturii de pe prompter

Prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis, cunoscut drept scump la vorba, a fost taxat de presa pentru ca discursul de la lansarea candidaturii sale a fost de altfel citit de pe un prompter. Astfel, cu un discurs lip.

Autoarea Ordonantei de Urgenta a Poporului a vorbit la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis

Andreea Ignat din Iasi, cea care a publicat o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta, intitulata Ordonanta de urgenta a poporului, a sustinut un discurs, sambata, la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis, in cadrul mitingului ACL organizat in Piata Victoriei din Capitala, in fata sediului Guvernului.

Udrea, despre lansarea candidaturii: Nu o sa semene deloc cu ce a facut Ponta. Noi o avem un mars antiguvernare si o sa dam abecedare

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Polulara la Presedintie, a declarat ca nu vrea ca lansarea candidaturii sale sa semene cu cea a lui Victor Ponta. Ea a decis organizarea, duminica, a unui mars impotriva proastei guvernari si a precizat ca au fost cumparate ghiozdane si abecedare care vor fi date in toata tara .

Ponta, sustinut la lansarea candidaturii sale de sapte premieri europeni si alti lideri din UE, in timp ce Klaus Iohannis l-a avut alaturi doar pe secretarul general al PPE

Victor Ponta si Klaus Iohannis au abordat diferit lansarea candidaturilor pentru Presedintia Romaniei, insa diferentele dintre cei doi contracandidati pentru fotoliul de la Cotroceni s-au inregistrat si la.

Iohannis, la lansarea candidaturii: Viziunea mea, ca presedinte - Romania lucrului bine facut!

Klaus Iohannis a declarat, in discursul de lansare a candidaturii, ca viziunea sa, ca presedinte, este Romania lucrului bine facut, precizand ca isi provoaca toti contracandidatii la o dezbatere serioasa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )