Libnet.ro
UNICEF

22:15

Macovei: Verdictul in cazul Voiculescu dovedeste ca avem in Romania judecatori si procurori profesionisti si integri

România Liberă România Liberă,
Macovei: Verdictul in cazul Voiculescu dovedeste ca avem in Romania judecatori si procurori profesionisti si integri

Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, sustine ca verdictul de astazi in cazul Voiculescu dovedeste ca avem in Romania judecatori si procurori profesionisti si integri. continuă pe România Liberă

Ultima linie de aparare a Antenei 3 in cazul Voiculescu-ICA, contrazisa flagrant de realitate: Adevarul in cazul denuntatorului care si-ar fi retras denuntul

Antena 3 a prezentat, joi seara, un filmulet cu camera ascunsa in care un presupus denuntator din dosarul ICA - Dan Voiculescu si-ar fi retras plangerea de la DNA, moderatorii Mihai Gadea si Adrian Ursu sutinand, astfel, ca intreg dosarul se bazeaza pe un fals. In realitate, conform informatiilor publice din rechizitoriul intocmit de procurori, intreg dosarul a pornit de la un referat ca urmare a unei autosesizari a Serviciului de Investigatiii DNA, coroborat si cu informatiile primite de la denuntator. In plus, tot dosarul a fost conexat cu exact aceeasi investigatie penala pornita de catre Parchetul General la o sesizare a Corpului de Control al Ministerului Agriculturii, o investigatie finalizata initial cu neinceperea urmaririi penale, concluzie ce ulterior a fost infirmata si declarata nelegala. Dosarul a fost ulterior declinat DNA-ului spre rezolvare. In rechizitoriul dosarului ICA-Dan Voiculescu sunt prezentate zeci de mijloace de proba documente, marturii, note oficiale), toate pe langa denuntul persoanei prezentate de Antena3. Vezi rechizitoriul integral in articol. Dan Voiculescu primeste vineri verdictul in dosarul privatizarii ICA .

Angela Filote, sefa Reprezentantei Comisiei Europene, despre sentinta in cazul Voiculescu: Justitia a trebuit sa faca fata unui test de stres care nu poate fi subestimat

Nu este rolul meu sa comentez o decizie a Justitiei independente dintr-un stat membru al Uniunii Europene. Este insa evident ca justitia a trebuit sa faca fata unui test de stres care nu poate fi subestimat. Important este efectul educativ al actului de justitie, astfel incat coruptia sa devina, si in Romania, un fenomen inacceptabil social, a raspuns vineri Angela Filote, sefa Reprezentantei Comisiei Europene, intrebata de HotNews. ro cum comenteaza sentinta Curtii de Apel Bucuresti prin care Dan Voiculescu a fost condamnar la 10 ani de inchisoare.

Ponta: Basescu pune presiune pe justitie in cazul Voiculescu. Trebuia sa se abtina

Premierul Victor Ponta a afirmat, intr-o interventie la un post de televiziune, ca presedintele Traian Basescu incearca sa puna presiune pe justitie, prin faptul ca se pronunta public in cazul Dan.

Dosarul ICA. Ce urmeaza in cazul Voiculescu

Procesul penal referitor la privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare a fost amanat dupa ce, marti, cei 12 inculpati, printre care si Dan Voiculescu, au sustinut ultimul cuvant. Avocatii au primit termen pana astazi pentru a depune concluzii scrise, dupa care instanta de la Curtea de Apel Bucuresti va ramane in pronuntare.

Ponta: Prin declaratiile publice Basescu incearca sa puna presiune pe justitie in cazul Voiculescu

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca presedintele Traian Basescu incearca sa puna presiune pe justitie prin declaratiile sale publice din ziua in care instanta judeca dosarul in care este implicat presedintele fondator al PC Dan Voiculescu, relateaza Agerpres.

Cazul Voiculescu - lungul drum al pledoariei catre sentinta

Procesul lui Dan Voiculescu ajunge sa semene cu serialul Tanar si nelinistit: deja la un episod caruia telespectatorii i-au pierdut numarul de ordine, scenaristii si regizorii se incapataneaza sa il tina in viata la aparate, repetand aceleasi si aceleasi replici.

Prestatia Antena 3 de luni seara s-a soldat cu reclamatii la CNA. Forul monitorizeaza permanent situatia in cazul Voiculescu/ICA, dar nu va putea discuta subiectul inainte de sfarsitul lunii

CNA monitorizeaza permanent toate posturile centrale in aceasta perioada in care procesul ICA atrage atentie maxima asupra fondatorului trustului Intact, Dan Voiculescu, au spus, marti, pentru HotNews. ro reprezentantii Consiliului. Presedintele forului audiovizual, Laura Georgescu, a declarat ca pana marti dupa-amiaza la CNA s-au inregistrat patru sesizari legate de emisiunea de luni seara de la Antena 3. La randul ei, Narcisa Iorga, membru CNA, a spus ca depune o autosesizare in legatura cu acest caz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1918 seconds )