Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madalin Voicu, audiat la DNA

Adevărul Adevărul,
Madalin Voicu, audiat la DNA

Deputatul Madalin Voicu a venit joi dimineata la DNA, dupa ce colegii sai parlamentari au decis ieri ca nu poate fi retinut. continuă pe Adevărul

Deputatul Madalin Voicu, pus sub control judiciar pe cautiune

ACTUALIZARE 11:50 Procurorii DNA au dispus joi luarea masurii controlului judiciar pe cautiune fata de deputatul Madalin Voicu, in dosarul in care parlamentarii nu au incuviintat retinerea si arestarea preventiva a acestuia.

Deputatul Madalin Voicu, pus sub control judiciar pe cautiune

ACTUALIZARE 20:06 Ambasadorul Olandei: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita ca un scut Imunitatea de care beneficiaza parlamentarii nu trebuie folosita de acestia ca un scut in spatele careia sa se ascunda, a declarat astazi ambasadorul Olandei la Bucuresti, Stella Ronner, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 13:16 DNA: Madalin Voicu trebuie sa depuna cautiunea de 500. 000 de lei in termen de 10 zile .

Madalin Voicu, pus sub control judiciar pe cautiune

Procurorii DNA au dispus joi luarea masurii controlului judiciar pe cautiune fata de deputatul Madalin Voicu, in dosarul in care parlamentarii nu au incuviintat retinerea si arestarea preventiva a .

Madalin Voicu: Nu stiti prin ce am trecut

Deputatul Madalin Voicu a cerut jurnalistilor sa-l inteleaga ca nu mai vrea sa faca declaratii despre dosarul in care este cercetat de DNA, mentionand ca a promis sa nu mai vorbeasca despre Justitie in.

Deputatii au respins cererea DNA de retinere a lui Madalin Voicu

Deputatul PSD Madalin Voicu si-a rugat, miercuri, colegii sa nu incuviinteze retinerea si arestarea sa pentru ca va fi o umilinta ingrozitoare, el adaugand ca este un om cinstit, pe care, daca l-ar da.

Deputatii au respins cererea DNA de incuviintare a arestarii lui Madalin Voicu

ACTUALIZARE 17:05 Decizia privind arestarea lui Nicolae Paun, amanata Solicitarea DNA de arestare a deputatului Partidei Romilor Nicolae Paun a fost amanata, miercuri, sedinta fiind suspendata din lipsa de cvorum, iar Biroul Permanent urmand sa stabileasca cand va fi reluata procedura, transmit televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 16:35 Liviu Dragnea, despre cazul Voicu: Cererile DNA nu au trecut din cauza simpatiei *ACTUALIZRE 16:29 A inceput votul pe cererea DNA de arestare in cazul lui Nicolae Paun *ACTUALIZARE 16:11 Nicolae Paun poate fi retinut *ACTUALIZARE 16:05 Madalin Voicu: Am promis ca nu mai vorbesc despre caz; nu stiti prin ce am trecut *ACTUALIZARE 15:39 A inceput votul pe cererea DNA de retinere in cazul lui Nicolae Paun *ACTUALIZARE 15:10 Madalin Voicu scapa de arestare *ACTUALIZARE 14:40 A inceput votul pe cererea DNA de arestare in cazul Madalin Voicu *ACTUALIZARE 12:30 A inceput dezbaterea cererilor DNA in cazul Nicolae Paun *ACTUALIZARE 12:18 A inceput dezbaterea cererilor DNA in cazul Madalin Voicu.

Deputatii au respins cererea DNA de incuviintare a retinerii lui Madalin Voicu

ACTUALIZARE 14:40 A inceput votul pe cererea DNA de arestare in cazul Madalin Voicu Plenul Camerei Deputatilor a inceput votul asupra cererii DNA de arestare in cazul deputatului Madalin Voicu, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 14:31 Plenul Camerei Deputatilor a respins, miercuri, cererea DNA pentru incuviintarea retinerii deputatului PSD Madalin Voicu, informeaza surse din presa. *ACTUALIZARE 12:30 A inceput dezbaterea cererilor DNA in cazul Nicolae Paun *ACTUALIZARE 12:18 A inceput dezbaterea cererilor DNA in cazul Madalin Voicu.

Deputatul Madalin Voicu, sub control judiciar pe cautiune

UPDATE: Madalin Voicu a fost pus sub control judiciar pe cautiune, pentru suma de 500. 000 lei.

INTERCEPTARI. Cumatrul Madalin Voicu ii cere bani lui Nicolae Paun pentru interventii. Sefii ANAF, pres in fata sefului romilor: Mi-ati dat, nu, mi-ati tema, stiu eu despre ce e vorba

Deputatul Nicolae Paun si-a sunat cumatrul, pe deputatul Madalin Voicu, sa-i spuna sa dea telefon la Finante pentru a fi primit cu scopul de a obtine amanarea proprilor pentru banii incasati pe hartie de romii defavorizati.

Deputatii au respins cererea DNA de incuviintare a arestarii deputatului Madalin Voicu

Plenul Camerei Deputatilor a respins, ieri, cererea DNA pentru incuviintarea arestarii deputatului Madalin Voicu. S-au inregistrat 103 de voturi pentru si 158 impotriva. Votul in plen a fost secret cu bile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )