Libnet.ro
UNICEF

23:30

Deputatul Madalin Voicu, sub control judiciar pe cautiune

România Liberă România Liberă,
Deputatul Madalin Voicu, sub control judiciar pe cautiune

UPDATE: Madalin Voicu a fost pus sub control judiciar pe cautiune, pentru suma de 500. 000 lei. continuă pe România Liberă

Deputatul Madalin Voicu, pus sub control judiciar pe cautiune

ACTUALIZARE 11:50 Procurorii DNA au dispus joi luarea masurii controlului judiciar pe cautiune fata de deputatul Madalin Voicu, in dosarul in care parlamentarii nu au incuviintat retinerea si arestarea preventiva a acestuia.

Madalin Voicu, pus sub control judiciar pe cautiune

Procurorii DNA au dispus joi luarea masurii controlului judiciar pe cautiune fata de deputatul Madalin Voicu, in dosarul in care parlamentarii nu au incuviintat retinerea si arestarea preventiva a .

Deputatul Madalin Voicu, pus sub control judiciar pe cautiune

ACTUALIZARE 20:06 Ambasadorul Olandei: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita ca un scut Imunitatea de care beneficiaza parlamentarii nu trebuie folosita de acestia ca un scut in spatele careia sa se ascunda, a declarat astazi ambasadorul Olandei la Bucuresti, Stella Ronner, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 13:16 DNA: Madalin Voicu trebuie sa depuna cautiunea de 500. 000 de lei in termen de 10 zile .

Primarul din Sfantu Gheorgeh Antal Arpad isi ia concediu fara plata in perioada cat va fi sub control judiciar

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, care este cercetat de DNA intr-un dosar legat de atribuirea unor contracte de modernizare a infrastructurii orasului, a declarat joi ca isi va lua concediu fara plata pentru cele 60 de zile cat se afla sub control judiciar, informeaza Agerpres.

Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, sub control judiciar. Nu are voie sa isi mai exercite functia

Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, se afla sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru ca a folosit banii publici pentru obtinere de foloase necuvenite, a anuntat, joi dimineata, Directia Nationala Anticoruptie DNA). Astfel, edilul nu are voie sa isi exercite functia si nici sa paraseasca tara.

Primarul din Sf. Gheorghe, sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia

Procurorii DNA au dispus luarea masurii controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Antal Arpad, primar al municipiului Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, el avand interdictia, printre altele, de a-si exercita functia de edil si de a parasi tara, informeaza Agerpres.

Antal Arpad Andras, primarul din Sfantu Gheorghe, pus sub control judiciar

Antal Arpad Andras, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, a fost pus sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) care il acuza de utilizare in alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmeaza sa fie rambursate din fonduri publice.

VIDEO Beizadeaua Andrei Lazar, fiul de judecator care a injunghiat un tanar cu baioneta, sub control judiciar pentru ca nu prezinta pericol social

Andrei Lazar, fiul judecatoarei Lilianei Lazar, a fost pus sub control judiciar de procurorii din cadrulParchetului de pe langa Judecatoria Craiova. Tanarul a injunghiat cu o baioneta un barbat de 35 de ani in fata Casei Studentilor.

INTERCEPTARI. Cumatrul Madalin Voicu ii cere bani lui Nicolae Paun pentru interventii. Sefii ANAF, pres in fata sefului romilor: Mi-ati dat, nu, mi-ati tema, stiu eu despre ce e vorba

Deputatul Nicolae Paun si-a sunat cumatrul, pe deputatul Madalin Voicu, sa-i spuna sa dea telefon la Finante pentru a fi primit cu scopul de a obtine amanarea proprilor pentru banii incasati pe hartie de romii defavorizati.

Madalin Voicu, audiat la DNA

Deputatul Madalin Voicu a venit joi dimineata la DNA, dupa ce colegii sai parlamentari au decis ieri ca nu poate fi retinut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )