Libnet.ro
UNICEF

06:30

Madalin Voicu, despre decesul lui Florin Cioaba: A raspuns cu responsabilitate de breasla pe care o reprezenta

B1 B1,
Madalin Voicu, despre decesul lui Florin Cioaba: A raspuns cu responsabilitate de breasla pe care o reprezenta

Deputatul PSD Madalin Voicu si-a exprimat regretele fata de decesul regelui romilor, Florin Cioaba, care a decedat duminica la spitalul din Antalya, unde era internat de cateva zile. Un om cu bun simt si. continuă pe B1

PDL: Florin Cioaba, un exemplu de lider comunitar, un promotor al identitatii rome

PDL a prezentat condoleantte pentru decesul lui Florin Cioaba de duminica, apreciind ca acesta a fost un exemplu de lider comunitar, un promotor al identitatii si traditiilor rome, dar si un modernizator care a.

Elena Basescu: Florin Cioaba a fost un om deosebit, cu un suflet foarte mare

Europarlamentarul PDL Elena Basescu si-a prezentat regretele fata de decesul lui Florin Cioaba, aratand, intr-un mesaj pe Facebook, ca acesta a fost un om deosebit, cu un suflet foarte mare. Dumnezeu sa-l.

Ministerul Sanatatii a tinut legatura cu familia lui Florin Cioaba.

Reprezentantii Ministerului Sanatatii MS) spun ca au fost de la inceput in legatura atat cu familia lui Florin Cioaba, cat si cu Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei in Turcia, relateaza Mediafax. De asemenea, reprezentantii Ministerului Sanatatii au obtinut informatii despre starea lui Florin Cioaba de la medicii din spitalul din Antalya si, ulterior, au tinut legatura permanent cu doctorul Serban Bradisteanu, care se afla la unitatea medicala unde este internat acesta, pentru a vedea care .

Madalin Voicu: Cioaba este intr-o coma clinica, Basescu este intr-o coma politica

Madalin Voicu considera ca Traian Basescu a facut o eroare cand a apelat personal la doctorul Bradisteanu pentru a-l ajuta pe Florin Cioaba. Faptul ca Traian Basescu a facut personal acest apel catre.

Madalin Voicu: Este un moment de mare suferinta si durere pentru toata lumea

Deputatul PSD Madalin Voicu a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca regreta moartea lui Florin Cioaba, care a lasat un gol important in ceea ce priveste miscarea romilor. Madalin Voicu a.

Decesul regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, in presa franceza

Presa franceza scrie, duminica, despre decesul regelui autoproclamat al romilor, romanul Florin Cioaba, intr-un spital din Turcia in urma unui infarct, preluand o stire AFP, scrie Mediafax.

Ce scrie presa straina despre decesul regelui Cioaba.

Presa franceza scrie, duminica, despre decesul regelui autoproclamat al romilor, romanul Florin Cioaba, relateaza Mediafax. Stirea AFP, publicata duminica dupa-amiaza, a fost preluata rapid de mai multe ziare importante din Franta, intre care Liberation, Le Point sau Le Figaro, precum si de televiziunea France24 si de site-ul belgian sudinfo. be. Cioaba, in varsta de 58 de ani, a fost internat in stare grava, marti, intr-un spital din Antalya, in sudul Turciei, unde isi petrecea .

Cum a primit mass media europeana vestea mortii lui Florin Cioaba

Interesul pentru cultura exotica a romilor a fost regasit si in articolele publicate de presa franceza, dupa ce un comunicat de presa al agentiei AFP a anuntat decesul regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba.

Florin Cioaba a murit in spitalul din Antalya, in urma unui stop cardio-respirator

Florin Cioaba, regele romilor, a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat ca decesul s-a produs la 11:10, in urma unui stop .

Regele romilor Florin Cioaba a incetat din viata.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11. 10, in urma unui stop cardio-respirator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca .

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )