Libnet.ro
UNICEF

08:30

Madalin Voicu: Este un moment de mare suferinta si durere pentru toata lumea

Antena3 Antena3,
Madalin Voicu: Este un moment de mare suferinta si durere pentru toata lumea

Deputatul PSD Madalin Voicu a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca regreta moartea lui Florin Cioaba, care a lasat un gol important in ceea ce priveste miscarea romilor. Madalin Voicu a. continuă pe Antena3

Madalin Voicu: Cioaba este intr-o coma clinica, Basescu este intr-o coma politica

Madalin Voicu considera ca Traian Basescu a facut o eroare cand a apelat personal la doctorul Bradisteanu pentru a-l ajuta pe Florin Cioaba. Faptul ca Traian Basescu a facut personal acest apel catre.

Madalin Voicu, despre decesul lui Florin Cioaba: A raspuns cu responsabilitate de breasla pe care o reprezenta

Deputatul PSD Madalin Voicu si-a exprimat regretele fata de decesul regelui romilor, Florin Cioaba, care a decedat duminica la spitalul din Antalya, unde era internat de cateva zile. Un om cu bun simt si.

MRU: Singurul viitor al dreptei, ca sa depasim ipocrizia, este un mare partid centru-dreapta

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, la Beclean, ca singurul viitor al dreptei este un mare partid centru-dreapta, care sa fie suficient de flexibil si de modern pentru a adaposti toate.

Katy Perry este regina criminala in trailerul pentru cel mai nou parfum al sau Killer Queen!

Dupa lansarea unui nou single, Roar, si pregatirea lansarii unui nou album, Prism, Katy Perry doreste sa revina in atentia fanilor sai si cu un nou parfum, intitulat Killer Queen. Artista a anuntat anul acesta in mai ca urmeaza sa lanseze un nou produs. Katy Perry a postat online si un trailer foarte sugestiv pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )