Libnet.ro
UNICEF

14:30

Madalin Voicu, dirijor pe scena Festivalului Enescu

Antena3 Antena3,
Madalin Voicu, dirijor pe scena Festivalului Enescu

A debutat la 13 ani alaturi de tatal sau, violonistul Ion Voicu. De atunci au trecut 50 de ani si chiar daca s-a dedicat carierei politice nu a incetat sa iubeasca muzica. Madalin Voicu a urcat sambata. continuă pe Antena3

LIVE VIDEO Madalin Voicu dirijeaza Orchestra de Camera Bucuresti Ion Voicu, in direct pe adevarul.ro, de la ora 16.30

In aceasta seara, incepand cu ora 16. 30, pe scena de la Ateneul Roman va avea loc un concert sustinut de Orchestra de Camera Bucuresti Ion Voicu, dirijata de Madalin Voicu si avandu-i ca solisti pe Pierre Amoyal si Stefan Tarara.

Cine este Vladimir Jurowski, vehiculat pentru a fi noul director artistic al Festivalului Enescu 2017. Unul din primii 10 dirijori ai lumii, opozant al lui Vladimir Putin, caruia i-a adresat o scrisoare in care denunta cenzura artistica a regimului

Numele lui Vladimir Jurowski, dirijor principal al uneia dintre cele mai cunoscute orchestre britanice ale momentului, London Philharmonic Orchestra, este vehiculat pentru ocuparea functiei de Director Artistic al Festivalului Enescu pentru editia 2017, alaturi de legendarul Zubin Mehta, care va fi Presedinte Onorific, potrivit unor surse apropiate de colaboratori. Un iubitor si promotor al muzicii lui George Enescu, Vladimir Jurowski este unul din primii 10 dirijori ai lumii in acest moment, potrivit The Guardian. Este considerat un muzician vizionar, curajos, dar si un om cu o puternica structura morala, fiind recunoscut pentru opozitia explicita fata de Vladimir Putin si de regimul sau.

Cine este Vladimir Jurowski, dirijorul vehiculat pentru a fi noul director artistic al Festivalului Enescu 2017

Un iubitor si promotor al muzicii lui George Enescu, Vladimir Jurowski este unul din primii 10 dirijori ai lumii in acest moment, potrivit The Guardian. Este considerat un muzician vizionar, curajos, dar si un om cu o puternica structura morala, fiind recunoscut pentru opozitia explicita fata de Vladimir Putin si de regimul sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )