Libnet.ro
UNICEF

06:00

Madonna si-a anulat mai multe concerte din cauza unor dureri coplesitoare

Hotnews Hotnews,
 Madonna si-a anulat mai multe concerte din cauza unor dureri coplesitoare

Cantareata Madonna si-a anulat mai multe concerte pe care trebuia sa le sustina in orasul american Boston, din cauza unor dureri coplesitoare, dar nu a precizat motivele problemelor sale de sanatate, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Operatorul aerian Finnair a anulat 276 de zboruri din cauza unui conflict de munca

Operatorul aerian national Finnair din Finlanda a fost nevoit sa anuleze 276 de zboruri programate atat duminica cat si luni, dupa esuarea incercarilor de a rezolva un conflict de munca la serviciul postal, care a determinat mai multe sindicate sa declanseze luni o greva de solidaritate.

Atentionare de calatorie: Risc ridicat de furtuni, in mai multe regiuni din Grecia. A fost emis cod rosu

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde in mai multe regiuni este risc ridicat de producere a unor furtuni, fiind emise coduri rosu si portocaliu.

Operatorul aerian Finnair a anulat 276 de zboruri programate luni, din cauza unui conflict de munca

Operatorul aerian national Finnair din Finlanda a fost nevoit sa anuleze 276 de zboruri programate atat duminica cat si luni, dupa esuarea incercarilor de a rezolva un conflict de munca la serviciul postal, care a determinat mai multe sindicate sa declanseze luni o greva de solidaritate, transmite Reuters.

Digi24: Culisele sedintei CEx. Niculae Badalau si Dragos Benea, la un pas de bataie din cauza diasporei: Te calc in picioare!

In sedinta CEx de marti seara, liderii partidului au avut parte de mai multe momente tensionate. Amenintarile cu bataia, injuraturile si lacrimile au contribuit la atomosfera incordata in care liderii PSD au impins-o pe Dancila spre demisie. Conform surselor Digi24, liderul PSD Bacau, Dragos Benea, si presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reprosat lui Badalau ca a dansat pe manele si a jignit diaspora, iar Badalau l-a amenintat cu bataia.

Eurovision 2020. Ungaria anunta retragerea sa, din cauza ca acest concurs a devenit prea gay

Concursul Muzical Eurovision se va desfasura in 2020 fara Ungaria, care si-a anuntat retragerea, din cauza ca aceasta competitie a devenit prea gay. Eurovision 2020: Ungaria s-a retras, din cauza ca acest concurs a devenit prea gay Concursul Muzical Eurovision este o competitie anuala desfasurata intre multe dintre tarile care sunt membre active ale Uniunii .

Gabriela Firea explica de ce a plans la CEx, din cauza lui Marian Oprisan: Se simte jignit!

Gabriela Firea a fost la sediul PSD in seara in care Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte de partid. intre primarul general al Capitalei si Marian Oprisan a avut loc o discutie mai aprinsa, iar liderul de Vrancea ar fi facut-o securista, moment in care Firea a inceput sa planga. Gabriela Firea .

Politia italiana a arestat 19 militanti extremisti care voiau infiintarea unui nou partid nazist Membrii gruparii aveau mai multe arme, materiale explozibile si carti cu Hitler si Mussolini

Politia italiana a anuntat joi ca a arestat 19 militanti ai extremei drepte din mai multe regiuni ale Italiei care doreau sa intemeieze un nou partid nazist, relateaza site-ul cotidianului The Guardian, potrivit Mediafax.

Daniel a chemat intr-o zi la el acasa un copil de 12 ani. I-a facut mai multe promisiuni, iar baiatul s-a lasat ademenit. in spatele usilor, este total ciudat ce a fost pus sa faca

Daniel, un tanar de 32 de ani din judetul Braila,a chemat intr-o zi la el acasa un copil de 12 ani. I-a facut mai multe promisiuni, iar baiatul s-a lasat ademenit. in spatele usilor, este total.

Cine ofera cele mai multe cadouri de Craciun, femeile sau barbatii?

Potrivit unor statistici oferite de Mindblower. ro, magazin online de cadouri originale, in 2018 si 2019 femeile au comandat mai multe cadouri decat barbatii, 67 % femeile) fara de 33% barbatii). Trendul se mentine pe toata perioada sarbatorilor de iarna, femeile fiind mai organizate, in comparatie cu partenerii lor, care au tendinta de a comanda cadouri pe ultima suta de metri.

FNSA solicita publicarea protocolului incheiat de PSD cu mai multe organizatii sindicale

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) solicita publicarea protocolului incheiat de Partidul Social Democrat cu mai multe organizatii sindicale, precizand ca este inadmisibil ca un reprezentant al salariatilor sa fie inregimentat politic, indiferent de partidul din care face parte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2328 seconds )