Libnet.ro
UNICEF

15:00

MAE: 24 de romani si un moldovean au fost evacuati dupa deteriorarea situatiei de securitate in Yemen

Antena3 Antena3,
MAE: 24 de romani si un moldovean au fost evacuati dupa deteriorarea situatiei de securitate in Yemen

Ministerul de Externe a anuntat, luni, ca alti doi romani au fost evacuati din Yemen, astfel ca numarul total al cetatenilor romani scosi din aceasta tara, in urma deteriorarii situatiei de securitate, a. continuă pe Antena3

MAE: 24 de romani si un moldovean au fost evacuati dupa deteriorarea situatiei de securitate in Yemen

Ministerul de Externe a anuntat, luni, ca alti doi romani au fost evacuati din Yemen, astfel ca numarul total al cetatenilor romani scosi din aceasta tara, in urma deteriorarii situatiei de securitate,.

MAE: Cinci romani au fost evacuati din Yemen, unde luptele dintre insurgenti si fortele guvermentale au luat amploare

Cosmarul din Yemen s-a sfarsit pentru inca cinci romani captivi. Ministerul de Externe informeaza ca un cetatean roman si un membru al familiei sale au fost evacuati, duminica, din Yemen, dupa ce alti patr.

MAE: inca doi romani au fost evacuati din Yemen

Ministerul de Externe a anuntat, luni, ca alti doi romani au fost evacuati din Yemen, astfel ca numarul total al cetatenilor romani scosi din aceasta tara a ajuns la 24, informeaza Mediafax.

Ministerul de Externe: E in curs evacuarea a 5 romani din Yemen. Alti 17 au fost evacuati dupa ce conflictul violent a escaladat

Ministerul de Externe a precizat, duminica, la solicitarea Mediafax, ca este in curs de desfasurare evacuarea a 5 romani din Yemen, iar alti 17 au fost evacuati in ultimul timp, in contextul escaladarii conflictului violent din aceasta tara, care nu permite efectuarea de evacuari in siguranta.

MAE: 24 de romani au fost evacuati din Yemen

Actualizare 15:48 O nava indiana a evacuat doi romani din Yemen Nava indiana INS Mumbai a evacuat in jur de 440 de persoane din Yemen, printre care doi romani, si a ajuns in siguranta in Djibouti, astazi, au anuntat autoritatile indiene, citate de The New Indian Express.

Cinci romani aflati in pericol au fost evacuati de urgenta din Yemen

Cinci romani aflati in pericol au fost evacuati de urgenta din Yemen, iar Ministerul de Externe face apel la romanii care au nevoie de ajutor in zonele de conflict sa contacteze de urgenta cea mai apropiata.

EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte. Toti locatarii au fost evacuati

O explozie s-a produs, duminica dupa-amiaza, intr-un bloc de locuinte din municipiul Sibiu, nefiind anuntate victime, insa din motive de siguranta toti locatarii au fost evacuati. Deflagratia s-a.

Caz impresionat in SUA: Un barbat a fost eliberat dupa 30 de ani de detentie, dupa ce instanta nu a gasit niciun motiv pentru ca acesta sa fie inchis

Un barbat din Alabama a fost eliberat dupa 30 de ani de detentie, dupa ce un nou proces in cazul sau nu a reusit sa stabileasca o legatura intre gloantele gasite la locul crimei de care era acuzat si arma.

Un american a fost salvat dupa ce a petrecut 66 de zile pe mare, supravietuind doar cu peste si apa de ploaie (VIDEO)

Louis Jordan, un american dat disparut pe mare la 29 ianuarie, a fost salvat miraculos joi de o nava in largul Statelor Unite, a anuntat paza de coasta, citata de AFP. Jordan, care, potrivit declaratiilor sale, a.

Gestul socant al unui fost ministru, dupa ce a aflat ca este anchetat pentru viol

Fostul ministru de stat belgian Steve Stevaert, o figura importanta pe scena politica flamanda la sfarsitul anilor 90, s-a sinucis joi, la cateva ore dupa ce a aflat ca va fi urmarit penal pentru viol,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )