Libnet.ro
UNICEF

17:00

MAE aloca un milion de euro pentru bursierii francofoni din Romania: Ordinul a fost publicat marti in Monitorul Oficial

B1 B1,
MAE aloca un milion de euro pentru bursierii francofoni din Romania: Ordinul a fost publicat marti in Monitorul Oficial

Cetatenii straini francofoni inscrisi la universitatile din Romania vor beneficia si in anul universitar 2015-2016 decele 40 de burse de studii universitare de doctorat si de cercetare Eugen Ionescu,. continuă pe B1

Externele aloca un milion de euro pentru bursierii francofoni din Romania

Cetatenii straini francofoni inscrisi la universitatile din Romania vor beneficia si in anul universitar 2015-2016 de bursele de studii universitare de doctorat si de cercetare Eugen Ionescu, pentru care Ministerul Afacerilor Externe MAE) aloca un milion de euro.

Trend Consult, vanzari de un milion de euro, in primul semestru din 2015

Trend Consult anunta vanzari de un milion de euro in primul semestru al anului 2015, inregistrand o cifra de afaceri cu 14 % mai mare fata de perioada similara a anului trecut.

Administratia Penitenciarelor primeste bani pentru imbunatatirea conditiilor din inchisori

Ministerul Justitiei a alocat Administratiei Nationale a Penitenciarelor 7,6 milioane lei pentru imbunatatirea conditiilor de detentie in mai multe penitenciare, cu ocazia primei rectificari bugetare din.

Anul acesta anunta revenirea interesului investitorilor pentru piata imobiliara din Romania

Piata imobiliara romaneasca din prima jumatate a anului 2015 se afla pe un trend ascendent pe toate sectoarele imobiliare, astfel ca cel mai bun semnal al revenirii pietei imobiliare este dat de interesul manifestat atat de investitorii noi pe piata din tara noastra, cat si de revenirea celor care aveau proiecte la noi in tara si care, in ultima perioada, au hibernat, arata o analiza Darian privind piata imobiliara in acest an.

Scutirea de la impozitare a programatorilor a fost extinsa pentru toti angajatii din domeniu, indiferent de specializarea absolvita

Scutirea de la plata impozitului pe salarii pentru angajatii care desfasoara activitati prin care sunt create programe pentru calculator reprezinta un stimulent pentru industria IT de mai bine de 10 ani. In vederea aplicarii scutirii atat angajatorul cat si angajatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Legislatia prin care sunt reglementate aceste conditii a suferit pe parcursul acestei perioade doua mari modificari: una in septembrie 2013 cand Ordinul 539/2013 a abrogat Ordinul 250/2004 - modificare mult disputata de catre mediul de afaceri si autoritatile implicate) si o alta de curand, pe 30 iulie 2015, prin abrogarea Ordinului 539/2013 si intrarea in vigoare a Ordinului 1348/2015 .

Registrul Electoral va fi extins si pentru diaspora: Romanii din strainatate ar putea vota aproape de domiciliu

Se schimba regulile de vot pentru diaspora. Printr-o decizie luata de Autoritatea Electorala Permanenta, cozile interminabile de la alegerile prezidentiale ar putea deveni istorie, informeaza B1 TV. Prin.

Autoritatile ungare, nou gest pentru etnici maghiari din Romania

Ungaria urmeaza sa dubleze veniturile suplimentare pe care le ofera clerului din bisericile maghiare din Transilvania, Transcarpatia, Voievodina si Slovacia, incepand de anul viitor, a anuntat duminica secretarul.

Candidatura neasteptata pentru alegerile prezidentiale din SUA

Vicepresedintele Joe Biden si consilierii sai au inceput sa exploreze o posibila campanie in alegerile primare democrate din 2016, ceea ce ar modifica peisajul in tabara democratica si ar reprezenta o.

Ucraina: mai multa autonomie pentru regiunile separatiste din est

Curtea Constitutionala CC) a Ucrainei a dat vineri unda verde unui proiect de reforma constitutionala care ofera mai multa autonomie regiunilor separatiste din est, o masura sustinuta de occidentali, care o considera un mijloc de dezescaladare a.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )