Libnet.ro
UNICEF

23:45

MAE, anunt important pentru romanii din strainatate. Mai au la dispozitie doar cinci zile

Antena3 Antena3,
MAE, anunt important pentru romanii din strainatate. Mai au la dispozitie doar cinci zile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reaminteste ca au mai ramas doar 5 zile pana la incheierea perioadei de inscriere in Registrul electoral a cetatenilor romani din strainatate,. continuă pe Antena3

Romanii din strainatate mai au opt zile pentru a se inscrie in Registrul electoral

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reaminteste ca au mai ramas opt zile pana la finalizarea perioadei de inscriere in Registrul electoral a cetatenilor romani din strainatate, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui comunicat al MAE.

Romanii din strainatate mai au la dispozitie cinci zile pentru inscrierea in Registrul electoral

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca au mai ramas 5 zile pana la incheierea perioadei de inscriere in Registrul electoral a cetatenilor romani din strainatate, potrivit unui comunicat al institutiei.

MFE: 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe MAE) lanseaza spre consultare publica Ghidul Programului Diaspora Start-Up, care ofera finantare de 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

Ghidul Programului Diaspora Start-Up, lansat in consultare publica: 30 milioane de euro din bani europeni pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene, impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe, prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni, anunta lansarea in consultare publica a Ghidului Programului Diaspora Start-Up. Finantarea, in valoare de 30 milioane euro, este realizata prin Programul Operational Capital Uman POCU) 2014-2020 si are ca obiectiv stimularea antreprenoriatului in randul cetatenilor romani din diaspora si a celor recent reintorsi in tara, anunta Ministerul Fondurilor Europene, intr-un comunicat.

MAE: 7 zile pana la incheierea inscrierii in Registrul electoral a cetatenilor romani din strainatate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reaminteste ca au mai ramas 7 zile pana la incheierea perioadei de inscriere a cetatenilor romani din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

Investitiile in infrastructura energetica, o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare

Investitiile in infrastructura energetica reprezinta o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare si pentru cresterea economica atat in Romania, cat si in Europa, a declarat Mihai Paun, vicepresedinte in cadrul Asociatiei Profesionale Centrul Roman al Energiei, la cea de-a patra editie a conferintei BURSA ENERGIA iN PRIZA.

Amenda record pentru una dintre cele mai mari banci americane. Peste 5.300 de angajati ai institutiei bancare au fost concediati dupa izbucnirea scandalului

De ani de zile angajatii Wells Fargo au emis in secret carti de credit fara consimtamantul clientilor. Ei au creat conturi de e-mail false cu ajutorul carora au deschis conturi pentru serviciile.

Colliers International il recruteaza pe Laurentiu Duica, unul din cei mai experimentati manageri din piata de industrial

Colliers International, unul dintre cei mai mari consultanti imobiliari prezenti pe piata din Romania, l-a recrutat pe Laurentiu Duica in functia de responsabil pentru divizia Industrial, manager cu o experienta de peste 10 ani in piata de profil,.

Sa-i omoram pe politicienii astia corupti! Pentru prima data, un blogger roman ar putea ajunge la inchisoare din cauza mai multor postari

Trebuie sa avem o revolutie adevarata, sa-i omoram pe judecatori si pe politicienii astia corupti! - este doar una dintre afirmatiile care l-ar putea duce dupa gratii pentru patru ani si.

Mama politistului Gigina, mesaj pentru Oprea: Din ignoranta ta, mi-ai sters trecutul, viitorul si viata

Mama politistului Bogdan Gigina, mort in accident toamna trecuta, a postat un mesaj cutremurator la adresa fostului ministru Gabriel Oprea. Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )