Libnet.ro
UNICEF

05:30

MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Bulgaria sau Grecia

Antena3 Antena3,
MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Bulgaria sau Grecia

MAE informeaza romanii care vor sa calatoreasca pe teritoriul Bulgariei, cu destinatia Grecia, pe ruta Ruse - Yablanitsa - Sofia - Kulata, ca in perioada 30 mai - 2 iunie, in intervalul orar. continuă pe Antena3

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni trimite experti in Finlanda pentru a o ajuta pe Camelia Smicala, medicul roman caruia statul i-a rapit copiii

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac, a anuntat duminica ca la nivelul comitetului interministerial se incearca trimiterea in Finlanda a unor experti de la.

Conflictul armat din Donbas. Romanii care au jurat credinta Ucrainei

In abundenta de informatii despre razboiul din estul Ucrainei, stirile despre victime nu mai socheaza pe nimeni. in acest razboi, alaturi de ucraineni, rusi, lupta si romanii, scrie Canal.

Romanii care fac tehnologie pentru viticultura

YardLabs este o echipa de tineri romani care vrea sa faca un dispozitiv de monitorizare a viilor, prin care producatorii sa stie in permanenta starea culturilor. Am vorbit cu William Bognar, CEO al companiei la emisiunea Ziua Zero de la.

Comparator de preturi la energia electrica si gaze, pe site-ul ANRE, pentru cei care doresc sa-si schimbe furnizorii

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei va pune la dispozitia consumatorilor de energie electrica si gaze naturale un comparator de preturi, acesta fiind disponibil incepand cu data de 1 iunie 2017, pe pagina de internet a institutiei. Instrumentul de comparare este destinat tuturor potentialilor clienti finali care sunt interesati sa-si aleaga sau sa-si schimbe furnizorul de energie electrica si/sau gaze naturale, se arata intr-un comunicat al ANRE.

Germania introduce amenzi usturatoare pentru parintii care refuza vaccinarea: Guvernul Romaniei inca nu a luat nicio decizie desi 27 de copii au murit de rujeola

Problema refuzului vaccinului nu este una care afecteaza doar Romania, ci este una intalnita la nivel mondial. Doar ca in timp ce guvernul Romaniei nu face nimic pentru a rezolva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )