Libnet.ro
UNICEF

07:30

MAE, despre accidentul din Grecia: Soferul sustine ca nu a putut opri din cauza unor defectiuni

B1 B1,
MAE, despre accidentul din Grecia: Soferul sustine ca nu a putut opri din cauza unor defectiuni

Soferul TIR-ului implicat in accidentul din Grecia declara ca a vazut semnalizarile luminoase privind lucrarile la carosabil, dar nu a putut opri din cauza unor posibile defectiuni la sistemul de franare,. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu transmite condoleante familiilor persoanelor care au murit in accidentul din Grecia

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante familiilor persoanelor care au decedat, duminica, intr-un accident produs de un sofer roman in Grecia, potrivit unui comunicat al Administratiei.

UPDATE. MAE confirma ca autorul accidentului din Grecia ESTE ROMAN

Ministerul Afacerilor Externe confirma ca soferul de TIR care a provocat accidentul este roman. Conform comunicatului remis presei, acesta a fost retinut de politistii greci. ---Cel putin patru perso.

Pilot F1, transportat inconstient la spital, dupa accidentul din MP al Japoniei

Jules Bianchi, pilotul francez al echipei Marussia, care a suferit un grav accident pe circuitul de la Suzuka, a fost transportat in stare de inconstienta la spital. Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei a fost oprit in turul 44, din .

Ce au gasit arheologii in cel mai mare mormant din Grecia: E o mare personalitate istorica

Luna trecuta, o echipa de arheologi condusa de Katerina Peristeri, a descoperit langa un sat din nordul Greciei cel mai mare mormant gasit pana acum in Grecia. Locul se numeste Amphipolis si.

Bursa de Valori din Grecia a primit o BOMBA la pachet

Un pachet care continea dinamita si cabluri electrice a fost trimis la Bursa de Valori din Atena, relateaza Reuters. Coletul explozibil a fost detonat in siguranta de catre specialistii pirotehnisti. Din primele.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )