Libnet.ro
UNICEF

08:00

MAE: Directorul ICR Paris si functionara din cadrul Ambasadei de la Paris, responsabili pentru incidentul cu invitatiile. Angajata MAE a fost demisa

Hotnews Hotnews,
 MAE: Directorul ICR Paris si functionara din cadrul Ambasadei de la Paris, responsabili pentru incidentul cu invitatiile. Angajata MAE a fost demisa

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca investigatiile efectuate de Corpul de Control si Evaluare Diplomatica au confirmat responsabilitatea unei functionare din cadrul Ambasadei Romaniei la Paris si a directorului ICR Paris pentru trimiterea invitatiilor la o receptie organizata pentru vizita in Franta a presedintelui Klaus Iohannis avand atasat un fisier de uz intern al ambasadei in care erau folositi termeni ireverentiosi la adresa invitatilor, unul dintre ei fiind calificat scarbos. In urma investigatiilor s-a decis incetarea raporturilor de munca a diplomatei cu MAE. In comunicatul MAE se precizeaza ca in cazul directorului ICR Paris, Yvette Fulicea, initierea procedurilor de incetarea a misiunii se face de catre ICR Bucuresti. continuă pe Hotnews

MAE: Directorul ICR Paris si functionara din cadrul Ambasadei de la Paris, responsabili pentru incident

ACTUALIZARE 15:15 MAE informeaza ca investigatiile efectuate de Corpul de Control si Evaluare Diplomatica au confirmat responsabilitatea unei functionare din cadrul Ambasadei Romaniei la Paris si a directorului ICR Paris pentru trimiterea unor invitatii la o receptie in care erau folositi termeni ireverentiosi la adresa invitatilor. * Ambasadorul Mazuru: Voi da explicatii, daca Parlamentul imi cere.

Filip: Directorul ICR Paris, rechemat la post dupa ce a fost implicat in scandalul invitatiilor

Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Petru Filip, a declarat, marti, dupa audierea secretarului de stat Radu Podgorean, ca a propus rechemarea directorului ICR Paris si a functionarei implicate.

MAE: Seful ICR Paris, sanctionat cu avertisment. Incidentul cu invitatiile - la Corpul de Control

MAE precizeaza ca diplomatul de la Ambasada din Franta implicat in transmiterea unui fisier de uz intern a fost chemat de urgenta in Centrala dupa demararea unei investigari a incidentului de catre Corpul de.

Gafa Ambasadei din Franta: Seful ICR Paris, sanctionat cu avertisment

Seful ICR Paris a fost sanctionat cu avertisment, in timp ce diplomatul de la Ambasada din Franta implicat in transmiterea unui fisier de uz intern a fost chemat de urgenta in Centrala dupa demararea unei investigari a incidentului de catre Corpul de Control si Evaluare Diplomatica, informeaza MAE intr-un comunicat.

Presedintele ICR a propus revocarea din functie a directorului ICR Paris

Presedintele Institutului Cultural Roman ICR) Lilian Zamfiroiu a propus, marti, declansarea procedurii de revocare din functie a directorului ICR Paris, Yvette Fulicea, care a fost implicata in scandalul invitatiilor de la Ambasada de la Paris, informeaza Mediafax.

Tripla gafa comisa de ICR Paris si de Ambasada Romaniei in Franta

Conducerea ICR Paris, impreuna cu ambasada, in invitatia pe care au trimis-o catre personalitatile din diaspora romaneasca de a participa la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, au facut comentarii ofensatoare la adresa unor invitati, le-au cerut acestora sa confirme prezenta la eveniment si sa vina neinsotiti.

Tripla gafa comisa de diplomatii romani din Franta. Cine este Yvette Seraphina Ivona Fulicea, sefa ICR Paris

Conducerea ICR Paris, impreuna cu ambasada, in invitatia pe care au trimis-o catre personalitatile din diaspora romaneasca de a participa la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, au facut comentarii ofensatoare la adresa unor invitati, le-au cerut acestora sa confirme prezenta la eveniment si sa vina neinsotiti.

Florin Mergea si Dominic Inglot s-au calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Rotterdam

Perechea formata din Florin Mergea si Dominic Inglot s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Rotterdam, informeaza site-ul oficial al competitiei, citta de Me.

Directorul ICR va trebui sa dea socoteala pentru GAFA URIASA facuta. Ar fi un CATACLISM la nivelul statului

Directorul Institutului Cultural Roman va trebui sa dea explicatii in Parlament despre invitatiile cu continut nepoliticos trimise pentru intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis de la Paris. Invitatiile.

FADERE cere demiterea functionarilor implicati in scandalul ICR Paris

FADERE Federatia asociatiilor de romani din Europa) cere ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, demiterea personalului din Institutul Cultural Roman ICR) implicat in corespondenta rusinoasa de la Paris, cand a fost dat publicitatii un document jignitor pentru invitatii la vizita presedintelui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )