Libnet.ro
UNICEF

12:00

MAE: Doi dintre ranitii din accidentul din Muntenegru nu au fost identificati, fiind in stare grava

B1 B1,
MAE: Doi dintre ranitii din accidentul din Muntenegru nu au fost identificati, fiind in stare grava

Echipa medicala condusa de secretarul de stat Raed Arafat din Ministerul Sanatatii impreuna cu echipa consulara a MAE au incheiat vizitarea fiecarui pacient pentru o evaluarea amanuntita a starii de. continuă pe B1

Doi dintre romanii grav raniti in accidentul din Muntenegru nu au putut fi identificati

Doi dintre romanii grav raniti in Muntenegru nu au putut fi identificati nici pana la aceasta ora. Toti ceilalti au fost identificati si acum se fac formalitatile pentru a fi adusi in tara. in urma.

Victor Ponta va conduce la ora 18.00 sedinta Celulei de criza de la MAE privind situatia din Muntenegru

Premierul Victor Ponta va conduce celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Externe pentru ajutarea victimelor din accidentul de la Muntenegru. Ministerul de Externe a anuntat ca sedinta acestei celule de c.

A 125-a aniversare a revistei National Geographic, marcata printr-o serie de fotografii de arhiva spectaculoase, una dintre ele din Romania (FOTO)

Aniversarea a 125 de ani de la lansarea revistei National Geographic va fi celebrata prin publicarea unor fotografii spectaculoase, din arhivele revistei, care au nu au fost niciodata prezentate publicului larg.

82% dintre salariatii din domeniul sanatatii, nemultumiti fata de salarii

Demisiile medicilor si ale asistentilor medicali au inceput de cativa ani, constatate in numarul in crestere al celor care pleaca din tara noastra pentru locuri de munca mai bune, arata un comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )