Libnet.ro
UNICEF

14:00

82% dintre salariatii din domeniul sanatatii, nemultumiti fata de salarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
82% dintre salariatii din domeniul sanatatii, nemultumiti fata de salarii

Demisiile medicilor si ale asistentilor medicali au inceput de cativa ani, constatate in numarul in crestere al celor care pleaca din tara noastra pentru locuri de munca mai bune, arata un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

MAE: Doi dintre ranitii din accidentul din Muntenegru nu au fost identificati, fiind in stare grava

Echipa medicala condusa de secretarul de stat Raed Arafat din Ministerul Sanatatii impreuna cu echipa consulara a MAE au incheiat vizitarea fiecarui pacient pentru o evaluarea amanuntita a starii de.

Traian Basescu a promulgat Legea achizitiilor publice din Ministerul Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a promulgat, vineri, Legea de aprobare a OUG 71/2012 privind desemnarea Ministerului Sanatatii ca unitate de achizitii publice centralizata, informeaza Mediafax. Decizia vine dupa.

Basescu a promulgat Legea achizitiilor publice din Ministerul Sanatatii.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, vineri, Legea de aprobare a OUG 71/2012 privind desemnarea Ministerului Sanatatii ca unitate de achizitii publice centralizata, dupa ce, miercuri, Curtea Constitutionala a respins sesizarea PDL, UDMR si PPDD asupra acestui act normativ, informeaza Mediafax. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, presedintele Basescu a semnat, vineri, Decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.

A 125-a aniversare a revistei National Geographic, marcata printr-o serie de fotografii de arhiva spectaculoase, una dintre ele din Romania (FOTO)

Aniversarea a 125 de ani de la lansarea revistei National Geographic va fi celebrata prin publicarea unor fotografii spectaculoase, din arhivele revistei, care au nu au fost niciodata prezentate publicului larg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )