Libnet.ro
UNICEF

16:30

Basescu a promulgat Legea achizitiilor publice din Ministerul Sanatatii.

România Liberă România Liberă,
Basescu a promulgat Legea achizitiilor publice din Ministerul Sanatatii.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, vineri, Legea de aprobare a OUG 71/2012 privind desemnarea Ministerului Sanatatii ca unitate de achizitii publice centralizata, dupa ce, miercuri, Curtea Constitutionala a respins sesizarea PDL, UDMR si PPDD asupra acestui act normativ, informeaza Mediafax. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, presedintele Basescu a semnat, vineri, Decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. continuă pe România Liberă

Traian Basescu a promulgat Legea achizitiilor publice din Ministerul Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a promulgat, vineri, Legea de aprobare a OUG 71/2012 privind desemnarea Ministerului Sanatatii ca unitate de achizitii publice centralizata, informeaza Mediafax. Decizia vine dupa.

Ministerul Sanatatii vrea schimbarea statutului spitalelor publice

Ministerul Sanatatii are in discutie un proiect referitor la statutul spitalelor, pentru a le scoate din categoria institutiilor bugetare, a precizat secretarul de stat Raed Arafat. Si ministrul Eugen Nicolaescu a declarat, in contextul protestelor anuntate de personalul medical-sanitar, ca ministerul a avut discutii cu organizatiile profesionale pe doua proiecte legislative - salarizarea si schimbarea statului spitalelor publice.

Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa evite, pe cat posibil, expunerea prelungita la soare intre orele 11.00 si 18.00

Ministerul Sanatatii a solicitat, astazi, directiilor de sanatate publica si serviciilor de urgenta prespitalicesti activarea planurilor de masuri pentru zilele caniculare,astfel incat riscurile medicale cauzate de temperaturile foarte ridicate din aceasta perioada sa poata fi reduse. In ceea ce priveste populatia, Ministerul Sanatatii recomanda sa fie urmate sfaturile medicilor si sa evite, pe cat posibil, expunerea prelungita la soare intre orele 11. Citeste recomandarile ministerului pe MedLive. ro .

Eugen Nicolaescu: Cristian Busoi va consolida relatia dintre Ministerul Sanatatii si Casa de Asigurari

Relatia dintre Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate va fi in sfarsit consolidata, in favoarea pacientului, odata cu instalarea in functie a noului presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Cristian Busoi.

Ministerul Sanatatii demite un manager de spital si un sef de clinica pentru nereguli si conflicte de interese

In urma unor controale efectuate la Spitalul Judetean Timisoara si la Institutul de Boli Cardiovasculare din acelasi oras, ministrul Sanatatii va solicita eliberarea din functia de sef de sectie a doctorului Horia Ples si inlocuirea lui Ranko Szuhanek din pozitia de manager a Institutului de Boli Cardiovasculare. Ministerul a decis sa trimita cele doua rapoarte de control Parchetului de pe langa Curtea de Apel din Timisoara.

Controalele de la Ministerul Sanatatii s-au lasat cu demiteri

Controalele Ministerului Sanatatii au facut primele victime. in urma unor verificari facute la Spitalul Judetean din Timisoara, seful Clinicii de Neurologie a fost destituit din functie, dupa ce timp de.

Rice: inchiderea televiziunii publice din Grecia, o decizie a Guvernului, nu a FMI

Fondul Monetar International FMI) a asigurat, joi, ca nu a cerut inchiderea radio-televiziunii publice elene ERT, aflata in centrul unei crize politice la Atena, in cadrul unui vast plan de economii cerut tarii.

Care e legatura dintre FMI si inchiderea televiziunii publice din Grecia.

FMI a asigurat, joi, ca nu a cerut inchiderea radio-televiziunii publice elene ERT, aflata in centrul unei crize politice la Atena, in cadrul unui vast plan de economii cerut tarii in schimbul salvarii sale financiare, informeaza Mediafax. Recentele decizii privind companiile de radio-difuziune publice sunt ale Guvernului. Programul economic al autoritatilor este sustinut de FMI si prevede o reforma a administratiei . ) dar nu face recomandari specifice in privinta deciziilor ce implica .

Grapini se intalneste cu Secretarul Adjunct pentru Exporturi din Ministerul Textilelor din India

O delegatie oficiala din India se afla, in perioada 19-22 iunie, la Bucuresti, cu prilejul Lucrarilor Grupului Mixt de Lucru romano-indian in domeniul textilelor, informeaza un comunicat remis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )