Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministerul Sanatatii demite un manager de spital si un sef de clinica pentru nereguli si conflicte de interese

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii demite un manager de spital si un sef de clinica pentru nereguli si conflicte de interese

In urma unor controale efectuate la Spitalul Judetean Timisoara si la Institutul de Boli Cardiovasculare din acelasi oras, ministrul Sanatatii va solicita eliberarea din functia de sef de sectie a doctorului Horia Ples si inlocuirea lui Ranko Szuhanek din pozitia de manager a Institutului de Boli Cardiovasculare. Ministerul a decis sa trimita cele doua rapoarte de control Parchetului de pe langa Curtea de Apel din Timisoara. continuă pe Hotnews

Guvernul sesizeaza Parchetul privind unele nereguli la Ministerul Sanatatii

Corpul de Control al Primului Ministru a efectuat o verificare referitoare la incheierea unui Protocol privind licente de soft intre Ministerul Sanatatii si societatea Adi Com Soft pentru a se stabili daca au fost respectate conditiile legale, se arata intr-o informare de presa.

Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa evite, pe cat posibil, expunerea prelungita la soare intre orele 11.00 si 18.00

Ministerul Sanatatii a solicitat, astazi, directiilor de sanatate publica si serviciilor de urgenta prespitalicesti activarea planurilor de masuri pentru zilele caniculare,astfel incat riscurile medicale cauzate de temperaturile foarte ridicate din aceasta perioada sa poata fi reduse. In ceea ce priveste populatia, Ministerul Sanatatii recomanda sa fie urmate sfaturile medicilor si sa evite, pe cat posibil, expunerea prelungita la soare intre orele 11. Citeste recomandarile ministerului pe MedLive. ro .

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru un contract avizat de un director din Ministerul Sanatatii cu o firma

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza, in conditii nelegale, incheierea unui protocol cu un furnizor al unui program informatic de contabilitate, desi ministrul nu si-a exprimat acordul.

Guvernul cere ancheta la Ministerul Sanatatii.

Dupa ce a desfasurat un amplu control la Ministerul Sanatatii, Corpul de Control al primului ministru anunta ca va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind vizat un contract pentru furnizarea unui program de contabilitate, conform Agerpres. Urmeaza ca autoritatea de urmarire penala sau, dupa caz, instanta de judecata, sa hotarasca asupra existentei sau inexistentei infractiunii respective si asupra vinovatiei. In vederea valorificarii constatarilor si .

Eugen Nicolaescu: Cristian Busoi va consolida relatia dintre Ministerul Sanatatii si Casa de Asigurari

Relatia dintre Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate va fi in sfarsit consolidata, in favoarea pacientului, odata cu instalarea in functie a noului presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Cristian Busoi.

Nereguli descoperite in Ministerul Sanatatii, de Corpul de Control al premierului

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza servicii de mentenanta cu cu un furnizor al unui program informatic.

Guvernul sesizeaza Parchetul privind nereguli la Ministerul Sanatatii

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza servicii de mentenanta cu cu un furnizor al unui program informatic de contabilitate, in baza unui protocol, desi ministrul nu si-a exprimat acordul, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )