Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministerul Sanatatii vrea schimbarea statutului spitalelor publice

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii vrea schimbarea statutului spitalelor publice

Ministerul Sanatatii are in discutie un proiect referitor la statutul spitalelor, pentru a le scoate din categoria institutiilor bugetare, a precizat secretarul de stat Raed Arafat. Si ministrul Eugen Nicolaescu a declarat, in contextul protestelor anuntate de personalul medical-sanitar, ca ministerul a avut discutii cu organizatiile profesionale pe doua proiecte legislative - salarizarea si schimbarea statului spitalelor publice. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa evite, pe cat posibil, expunerea prelungita la soare intre orele 11.00 si 18.00

Ministerul Sanatatii a solicitat, astazi, directiilor de sanatate publica si serviciilor de urgenta prespitalicesti activarea planurilor de masuri pentru zilele caniculare,astfel incat riscurile medicale cauzate de temperaturile foarte ridicate din aceasta perioada sa poata fi reduse. In ceea ce priveste populatia, Ministerul Sanatatii recomanda sa fie urmate sfaturile medicilor si sa evite, pe cat posibil, expunerea prelungita la soare intre orele 11. Citeste recomandarile ministerului pe MedLive. ro .

Eugen Nicolaescu: Cristian Busoi va consolida relatia dintre Ministerul Sanatatii si Casa de Asigurari

Relatia dintre Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate va fi in sfarsit consolidata, in favoarea pacientului, odata cu instalarea in functie a noului presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Cristian Busoi.

Guvernul sesizeaza Parchetul privind unele nereguli la Ministerul Sanatatii

Corpul de Control al Primului Ministru a efectuat o verificare referitoare la incheierea unui Protocol privind licente de soft intre Ministerul Sanatatii si societatea Adi Com Soft pentru a se stabili daca au fost respectate conditiile legale, se arata intr-o informare de presa.

Ministerul Sanatatii demite un manager de spital si un sef de clinica pentru nereguli si conflicte de interese

In urma unor controale efectuate la Spitalul Judetean Timisoara si la Institutul de Boli Cardiovasculare din acelasi oras, ministrul Sanatatii va solicita eliberarea din functia de sef de sectie a doctorului Horia Ples si inlocuirea lui Ranko Szuhanek din pozitia de manager a Institutului de Boli Cardiovasculare. Ministerul a decis sa trimita cele doua rapoarte de control Parchetului de pe langa Curtea de Apel din Timisoara.

Controalele de la Ministerul Sanatatii s-au lasat cu demiteri

Controalele Ministerului Sanatatii au facut primele victime. in urma unor verificari facute la Spitalul Judetean din Timisoara, seful Clinicii de Neurologie a fost destituit din functie, dupa ce timp de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )