Libnet.ro
UNICEF

21:15

MAE a emis o alerta de calatorie in Bulgaria din cauza Codului galben de polei din 11 districte

România Liberă România Liberă,
MAE a emis o alerta de calatorie in Bulgaria din cauza Codului galben de polei din 11 districte

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Bulgariei ca Institutul National de Meteorologie si Hidrologie din aceasta tara a emis pentru sambata un cod galben de polei pentru inca trei districte. continuă pe România Liberă

MISIUNE DE SALVARE in Semenic: Un autocar in care se aflau 42 de copii, blocat DIN CAUZA ZAPEZII. A fost nevoie de intrventia JANDARMILOR MONTANI(VIDEO)

42 de copii au fost salvati dintre nameti de jandarmii montani. Copii se aflau intr-un autocar si aveau ca destinatie statiunea Semenic. Din cauza zapezii insa, autovehicolul s-a blocat. Toti copiii.

Declaratii SOCANTE ale unui reprezentant al Bisericii Catolice: in zece ani vom fi cu totii MUSULMANI din cauza PROSTIEI noastre

Declaratii uluitoare din partea unei figuri importante a Bisericii Catolice. Arhiepiscopul italian, monseniorul Carlo Liberati, avertizeaza ca in curand tara sa va fi una musulmana, din cauza.

Ultima incercare a lui Obama de a-l descuraja pe Trump. Presedintele in exercitiu a prelungit cu un an sanctiunile impuse Rusiei din cauza agresiunii din Ucraina

Presedintele in exercitiu al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a prelungit pana in 2018 sanctiunile impuse raina si a Moscovei din cauza agresiunii in Ucraina si a anexarii Crimeei.

Obama a prelungit cu un an, pana in martie 2018, sanctiunile impuse de SUA Rusiei din cauza agresiunii din Ucraina

Presedintele american Barack Obama a prelungit cu un an, pana in martie 2018, sanctiunile impuse de Washington Moscovei din cauza anexarii Crimeei si agresiunii in Ucraina, relateaza Radio Free Europe-Radio Liberty.

Circulatie ingreunata pe Dunare, din cauza sloiurilor de gheata

Unul din cele trei remorchere care transporta materie prima pentru combinatul din Galati a ajuns la destinatie, iar alte doua sunt blocate intre kilometrii 160 si 174 ai Dunarii, din cauza sloiurilor, potrivit Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos AFDJ) Galati.

Avertizare importanta: traficul rutier pe autostrada A2, ingreunat intre kilometrii 15 si 45, din cauza cetii

Traficul rutier pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara ingreunat intre kilometrii 15 si 45, din cauza cetii, iar vizibilitatea este redusa, pe alocuri, sub 100 de metri, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, remis sambata AGERPRES.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii. Vizibilitatea sub 100 de metri

Circulatia se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, din cauza cetii care intre kilometrii 15 si 45 reduce vizibilitatea sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana.

FOTO+VIDEO. Cum si-au riscat viata bucurestenii in zona Universitatii, din cauza turturilor care se desprind de sub acoperis

Turturii si zapada de pe acoperisul cladirii Universitatii Bucuresti au amenintat, vineri, viata trecatorilor ore intregi vineri. De frica unor accidente, oficialii Universitatii au decis sa blocheze acccesul trecatorilor pe trotuar. Iar din cauza nametilor dintre sosea si trotuar, inca necuratati de firmele angajate din mijlocul Bucurestiului, pietonii au fost redirectionati direct pe carosabil. Printre masini, autobuze si trolee.

Firea: E posibil sa anuntam inceperea orelor de marti la ora 9 in loc de ora 8 din cauza ninsorii

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, a anuntat la RTV ca e posibil ca marti scolile sa inceapa orele la ora 9 in loc de ora 8 din cauza ninsorii abundente prognozate.

Se intampla si in alte parti! 180 de pasageri blocati toata noaptea intr-un tren din cauza furtunii in Franta

Aproximativ 180 de pasageri ai unui tren care venea de la Bruxelles au ramas blocati ore intregi in noapte de joi spre vineri din cauza furtunii care a afectat nordul Frantei, conform companiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )