Libnet.ro
UNICEF

17:30

MAE: Prezenta unui cetatean roman in avionul Air Algerie nu poate fi confirmata, informatiile sunt contradictorii

Adevărul Adevărul,
MAE: Prezenta unui cetatean roman in avionul Air Algerie nu poate fi confirmata, informatiile sunt contradictorii

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca prezenta unui cetatean roman in aeronava Air Algerie, prabusita joi, nu a putut fi confirmata pana in prezent, informatiile referitoare la numarul pasagerilor si cetateniile acestora fiind contradictorii. continuă pe Adevărul

Avionul Air Algerie prabusit in Mali: Ministerul algerian de externe nu poate confirma prezenta unui cetatean roman la bordul aeronavei

Ministerul algerian al Afacerilor externe nu poate confirma prezenta unui cetatean roman la bordul zborului Air Algerie care s-a prabusit joi in nordul statului Mali, existand informatii contradictorii legate de numarul pasagerilor si cetatenia acestora.

MAE: Autoritatile algeriene nu pot confirma existenta unui roman in avionul Air Algerie

Autoritatile din Algeria au revenit asupra informatiilor anuntate ieri privind existenta unui roman in avionul Air Algerie, care s-a prabusit ieri dimineata si nu se stie cu exactitate daca un cetatean al Romaniei s-a aflat in avion, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat.

VIDEO MAE: Autoritatile algeriene nu pot confirma existenta unui roman in avionul Air Algerie

Autoritatile din Algeria au revenit asupra informatiilor anuntate ieri privind existenta unui roman in avionul Air Algerie, care s-a prabusit ieri dimineata si nu se stie cu exactitate daca un cetatean al Romaniei s-a aflat in avion, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat.

UPDATE: Avionul Air Algerie prabusit in Africa - Un model cu un istoric iesit din comun

Avionul Air Algerie prabusit joi in Africa este un model din anii 80' cu un trecuit iesit din comun. Apartinea unei mici companii spaniole, insa intre 2007 si 2009 a fost folosit de Real Madrid care a renuntat apoi, considerandu-l ca fiind vechi si zgomotos. Intra in articol pentru a citi despre aeronava, despre cei care au produs-o si despre compania careia ii apartinea. UPDATE Presa spaniola a revenit asupra stirii, notand ca Real Madrid nu a folosit acest avion, ci un model similar.

Avionul Air Algerie s-a prabusit, confirma un oficial algerian

Un oficial algerian confirma ca avionul Air Algerie care zbura din Burkina Faso spre Algeria s-a prabusit, informeaza Reuters. Pot confirma ca s-a prabusit, a declarat un oficial din cadrul Autoritatii aerona.

Ministrul francez de externe: Avionul Air Algerie probabil s-a prabusit in Mali, cu 51 de francezi la bord

Ministrul francez de externe Laurent Fabius a declarat joi la Paris ca avionul apartinand companiei Air Algerie care asigura un zbor pe ruta Ouagadougou-Alger, cu care s-a pierdut contactul, probabil s-a .

Ipoteza: avionul Air Algerie s-ar fi prabusit in Niger, dupa o furtuna puternica

Avionul MD83, care opera pentru compania Air Algerie, s-ar fi prabusit, joi, dupa intrarea in spatiul aerian al Niameym capitala Nigerului, potrivit postului de televiziune privat algerian Elnahar, citat de Le Soir, in editia electronica.

VIDEO Primele imagini de la locul prabusirii avionului Air Algerie

Autoritatile din Algeria au revenit asupra informatiilor anuntate ieri privind existenta unui roman in avionul Air Algerie, care s-a prabusit ieri dimineata si nu se stie cu exactitate daca un cetatean al Romaniei s-a aflat in avion, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Catastrofa Air Algerie. Zece membri ai aceleiasi familii au pierit in tragedie: Trebuia sa fie vacanta vietii lor

Eric si Estelle Reynaud, dar si copiii lor, Alexi si Zoe, alaturi de alti sase membri ai familiei au murit dupa ce avionul Air Algerie s-a prabusit in Mali.

Principalele ipoteze despre prabusirea avionului Air Algerie

Zborul avionul Air Algerie prabusit joi in Mali, cu 118 persoane la bord, dintre care 51 de francezi, a fost afectat, cel mai probabil, de conditiile meteorologice, insa oficialii francezi si expertii nu exclud niciun atentat sau o problema tehnica,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )