Libnet.ro
UNICEF

12:00

MAE: Romanii din Noua Zeelanda sunt primii care voteaza. Ultimii ajung la urne romanii de pe coasta de vest a SUA

B1 B1,
MAE: Romanii din Noua Zeelanda sunt primii care voteaza. Ultimii ajung la urne romanii de pe coasta de vest a SUA

Datorita diferentelor de fus orar, votul pentru alegerile prezidentiale incepe in afara tarii, la sectia de votare din Noua Zeelanda/Auckland, in cursul serii de sambata, la ora 20. 00, ora Romaniei ora. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii din Noua Zeelanda voteaza la aceasta ora la sectia de vot din Auckland

Procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea presedintelui Romaniei a inceput in afara tarii la sectia de votare organizata in Noua Zeelanda Auckland), sambata, la ora 20. 00, la ora.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, prima victorie in Noua Zeelanda: cum arata clasamentul in care e castigator detasat

Romanii din Noua Zeelanda, care si-au exercitat primii dreptul la vot, au optat, cu majoritate de voturi, pentru candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis.

Romanii din diaspora pot vota la 294 de sectii; primii voteaza cei din Noua Zeelanda

Ministerul de Externa a trimis 600. 000 de buletine de vot pentru cele 294 de sectii de votare din strainatate, pentru cei trei milioane de romani care traiesc in afara tarii.

VIDEO. BEC,ora 13.00: Peste 40.000 de romani au votat in strainatate. MAE: Completarea declaratiilor pe proprie raspundere, si in proximitatea sectiilor. FADERE cere demisia lui Corlatean. Romanii din Paris intoneaza imnul in fata sectiei de votare

206 romani au votat, pana la ora 13. 00, in cele 294 de sectii de votare din strainatate, a anuntat Biroul Electoral Central. Patru sectii din doua tari Australia si Noua Zeelanda) s-au inchis.

Prima sectie de votare inchisa, in Noua Zeelanda, si primele rezultate: Klaus Iohannis pe primul loc, urmat de Monica Macovei

Prima sectie unde procesul de votare a luat sfarsit este Noua Zeelanda/Auckland, datorita diferentelor de fus orar. Aici, procesul de votare a inceput sambata, la ora 20:00 ora Romaniei. Potrivit rezultatelor publicate de HotNews. ro , Klaus Iohannis,.

Noua Zeelanda. Prima sectie de votare inchisa: Klaus Iohannis pe primul loc

Prima sectie unde procesul de votare a luat sfarsit este Noua Zeelanda/Auckland, datorita diferentelor de fus orar. Au fost inregistrate 129 de voturi, iar cele mai multe au fost obtinute de candidatul ACL, Klaus Iohannis, potrivit informatiilor furnizate de stiripesurse. ro.

Votul pentru alegerea presedintelui Romaniei a inceput in Noua Zeelanda

Procesul de votare pentru alegerea presedintelui Romaniei a inceput in afara tarii la sectia de votare organizata in Noua Zeelanda Auckland), sambata, la ora 20. 00, la ora Romaniei, avand in vedere diferenta de fus orar.

Protest duminica seara in fata Ministerului Afacerilor Externe in semn de solidaritate cu romanii din strainatate care stau ore in sir la coada ca sa voteze

Grupul Uniti Salvam a creat pe Facebook un eveniment in care invita cetatenii sa se adune in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, in fata Ministerului de Externe, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora care stau la coada ore in sir ca sa isi exercite dreptul de vot.

Victor Ponta a castigat alegerile in sectia de vot pentru romanii din Coreea de Nord

Victor Ponta a castigat alegerile in sectia de vot organizata la Phenian pentru romanii din Coreea de Nord, scrie stiripesurse. ro, citand surse politice. Candidatul PSD a obtinut 3 voturi, fata de Klaus Iohannis - doua voturi.

GALERIE FOTO. Unde pot vota romanii din strainatate

Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate, care in ziua votarii se afla in Romania, pot vota la orice sectie de votare din tara. Acestia vor fi inscrisi pe tabele electorale si inaintea votului vor da o declaratie pe propria raspundere ca nu au mai votat si nu vor mai vota la respectivul tur de scrutin. Pentru a putea pune stampila pe candidatul preferat, trebuie sa aiba pasaportul cu mentionarea tarii de domiciliu.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )