Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romanii din diaspora pot vota la 294 de sectii; primii voteaza cei din Noua Zeelanda

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii din diaspora pot vota la 294 de sectii; primii voteaza cei din Noua Zeelanda

Ministerul de Externa a trimis 600. 000 de buletine de vot pentru cele 294 de sectii de votare din strainatate, pentru cei trei milioane de romani care traiesc in afara tarii. continuă pe Wall-Street Ro

GALERIE FOTO. Unde pot vota romanii din strainatate

Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate, care in ziua votarii se afla in Romania, pot vota la orice sectie de votare din tara. Acestia vor fi inscrisi pe tabele electorale si inaintea votului vor da o declaratie pe propria raspundere ca nu au mai votat si nu vor mai vota la respectivul tur de scrutin. Pentru a putea pune stampila pe candidatul preferat, trebuie sa aiba pasaportul cu mentionarea tarii de domiciliu.

Ministerul de Interne, masuri inainte de alegeri prezidentiale: Alegatorii pot vota la orice sectie de votare din tara

Ministrul Afacerilor Interne a anuntat ultimele pregatiri inainte de alegerile prezidentiale. Gabriel Oprea a aratat ca romanii pot vota din orice localitate, atata timp cat semneaza o declaratie pe propie.

Studiu: Ce fura romanii din hoteluri

Aproximativ 10% dintre turistii cazati in pensiunile si hotelurile din Romania pleaca acasa cu obiecte: prosoape, tacamuri, telecomenzi sau furtunul de stins incendiul ori ghivecele cu flori, se arata intr-un studiu realizat de un portal care se ocupa cu rezervarea de sejururi, remis redactiei.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )