Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE ungar: Initiativa de retragere a distinctiei lui Laszlo Tokes, un gest de umilire a comunitatii etnicilor maghiari din Romania

Antena3 Antena3,
MAE ungar: Initiativa de retragere a distinctiei lui Laszlo Tokes, un gest de umilire a comunitatii etnicilor maghiari din Romania

Ministerul ungar de Externe apreciaza ca initiativa de retragere a distinctiei acordate lui Laszlo Tokes reprezinta o actiune extrem de preocupanta, un gest de umilire a comunitatii etnicilor maghiari din. continuă pe Antena3

MAE ungar: Initiativa de retragere a distinctiei lui Tokes, un gest de umilire a comunitatii

Ministerul ungar de Externe apreciaza ca initiativa de retragere a distinctiei acordate lui Laszlo Tokes reprezinta o actiune extrem de preocupanta, un gest de umilire a comunitatii etnicilor maghiari din Romania, avand scopul de intimidare a celor care solicita autonomia maghiarilor, potrivit Antena 3.

MAE ungar: Retragerea decoratiei lui Tokes, un gest de umilire a comunitatii maghiarilor din ...

Initiativa de retragere a distinctiei acordate lui Laszlo Tokes reprezinta un gest de umilire a comunitatii etnicilor maghiari din Romania, avand scopul de intimidare acelor care solicita autonomia maghiarilor, apreciaza Ministerul ungar de Externe, citat de Mediafax. Initiativa de retragere a distinctiei acordate eurodeputatului Laszlo Tokes reprezinta un gest de umilire a comunitatii maghiarilor din Romania, avand scopul de intimidare a celor care solicita autonomie pentru maghiarii din .

Consiliul Ordinului Steaua Romaniei decide astazi soarta decoratiei lui Tokes

Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei se intruneste miercuri, urmand sa ia o decizie in legatura cu solicitarea de retragere a distinctiei europarlamentarului Laszlo Tokes.

Consiliul de Onoare al Ordinului 'Steaua Romaniei' a decis retragerea distinctiei acordate lui Laszlo Tokes

Consiliul de Onoare al Ordinului National 'Steaua Romaniei' a decis miercuri, cu cinci voturi pentru si o abtinere, retragerea distinctiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes, scrie Agerpres.

Parlamentul din Marea Britanie intervine pentru decoratia lui Laszlo Tokes

Parlamentul din Marea Britanie intervine pentru decoratia lui Laszlo Tokes. Eurodeputatul sustine ca un membru al Camerei Lorzilor i-a cerut guvernului britanic sa intervina in cererile de retragere a decoratiei.

Parlamentul din Marea Britanie intervine pentru decoratia lui Laszlo Tokes

Eurodeputatul Laszlo Tokes sustine ca un membru al Camerei Lorzilor din Marea Britanie a solicitat Guvernului britanic sa spuna ce demersuri va intreprinde catre Guvernul Romaniei, in contextul in care Laszlo Tokes este vizat sa-i fie retras Ordinul Steaua Romaniei.

Decoratia lui Laszlo Tokes poate fi retrasa. Europarlamentarul: Se duce o campanie dusmanoasa impotriva mea

O comisie speciala a Consiliul de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei a propus retragerea ordinului Steaua Romaniei pentru europarlamentarul Laszlo Tokes. Dar decizia finala va fi luata de presedintele Traian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2846 seconds )