Libnet.ro
UNICEF

17:00

Maestrul Zubin Mehta, noul presedinte onoric al Festivalului Enescu

Antena3 Antena3,
Maestrul Zubin Mehta, noul presedinte onoric al Festivalului Enescu

Maestrul Zubin Mehta a anuntat astazi intr-o declaratie de presa ca a acceptat invitatia de a fi Presedintele Onorific al Festivalului International George Enescu pentru editia din 2017. Invitatia a venit la. continuă pe Antena3

Maestrul Zubin Mehta a venit la Festivalul Enescu 2015 in ciuda unei interventii avute recent la genunchi

Unul dintre cei mai aclamati dirijori ai lumii, Zubin Mehta 79 de ani) a preferat sa dirijeze stand jos, pe scaun, decat sa fie absent de la concertele programate in cadrul Festivalului International George.

Zubin Mehta a dirijat stand pe scaun la Festivalul Enescu, fiind operat recent la genunchi

Unul dintre cei mai aclamati dirijori ai lumii, Zubin Mehta 79 de ani) a preferat sa dirijezestand jos, pe scaun, decat sa fie absent de la concertele programate in cadrul FestivaluluiInternational George Enescu 2015.

Zubin Mehta, presedinte onorific al Festivalului Enescu, Vladimir Jurowski, Director artistic

Marele dirijor Zubin Mehta a anuntat ieri ca a acceptat invitatia de a fi Presedintele Onorific al Festivalului International George Enescu pentru editia din 2017.

Zubin Mehta, exclusiv pentru Adevarul: Cred ca sunt celmai vechi invitat al festivalului

Zubin Mehta povesteste, intr-un interviu acordat in exclusivitate, ca efericit sa revina in festival, apreciind eforturile pe care organizatorii le depunpentru a promova creatia lui George Enescu.

LIVE VIDEO Zubin Mehta dirijeaza Orchestra Filarmonica din Israel, in direct pe adevarul.ro, de la ora 20.00

In cea de-a doua seara a editiei din 2015 a Festivalului George Enescu, la Sala Mare a Palatului, Zubin Mehta, unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii si prieten al Festivalului, va dirija Orchestra Filarmonica din Israel. Puteti urmari intregul concert live pe adevarul. ro.

Zubin Mehta, ziua 2: Frumusetea banalitatii

Da, pentru ca Zubin Mehta vine la Festivalul Enescu inca din 1964. A devenit o banalitate sa-l gasesti in programul festivalului, editie dupa editie. Mi-am permis chiar luxul de a rata primul concert al sau, cu Bruckner.

LIVE VIDEO Orchestra Filarmonica din Israel, sub bagheta lui Zubin Mehta, interpreteaza Vox Maris in direct pe adevarul.ro, de la ora 20.00

In aceasta seara, pe scena Salii Mari a Palatului, de la ora 20. 00, Orchestra Filarmonica din Israel dirijata de Zubin Mehta va canta alaturi de corul Filarmonicii George Enescu, dirijat de Ion Iosif Prunner. Puteti urmari intregul concert live pe adevarul. ro.

Armonia contrariilor, sub bagheta lui Zubin Mehta

Programul primului concert, din 31 august, dirijat de catre Zubin Mehta in Sala Mare a Palatului, la pupitrul Orchestrei Filarmonice din Israel, a cuprins lucrari dificile, semnate de Schonberg si Bruckner.

EXCLUSIV Cine va fi noul director al Festivalului Enescu

Dupa 12 ani de directorat artistic, Ioan Holender nu va mai fi director artistic al Festivalului George Enescu. Potrivit surselor Adevarul, noul director va fi dirijorul rus Vladimir Jurowski.

Adrian Paunescu, noul presedinte la TSD Targoviste. Va astept oricand alaturi de mine si echipa mea

Consilierul municipal, Andrei Paunescu, este noul presedinte al TSD Targoviste. El a reusit sa obtina 218 voturi, din 451 posibile. Alaturi de noul lider alegandu-se in conducerea TSD 12 vicepresedinti, un secretar si 10 membri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )