Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magazin Australian Open: Hercog a luat 19.732 pentru un minut, Record Federer, Djokovic in turul 3, Serena paranoica, Pariuri ilegale langa terenuri, Murray se teme de o tragedie, Dodig: Am crezut ca o sa mor acolo

Online Sport Online Sport,
Magazin Australian Open: Hercog a luat 19.732 pentru un minut, Record Federer, Djokovic in turul 3, Serena paranoica, Pariuri ilegale langa terenuri, Murray se teme de o tragedie, Dodig: Am crezut ca o sa mor acolo

Iata cele mai interesante stiri de miercuri dimineata, de la Australian Open. continuă pe Online Sport

Magazin Australian Open: Hercog a luat 19.732 pentru un minut, Record Federer, Djokovic in turul 3, Serena paranoica, Pariuri ilegale langa terenuri, Murray se teme de o tragedie, Dodig: Am crezut ca o sa mor acolo, Rafter, inapoi pe teren la 41 ani

Iata cele mai interesante stiri de miercuri dimineata, de la Australian Open.

Hercog a luat 19.732 pentru un minut de joc

Soare a continuat sa arda la Australian Open, cu temperaturi de peste 40 de grade. Se asteptau alte retrager din cauza insolatiei sau a dezhidratarii, iar ele nu au intarziat sa apara. In prima zi nu au terminat meciurile Andrey Golubev care a lesinat), Alex Bogomolov si Tommy Haas, iar in a doua zi a fost randul slovenei Hercog sa abandoneze din cauza caniculei.

Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul Australian Open in mansa inaugurala

Romanca Sorana Cirstea a fost eliminata din mansa inaugurala a turneului Australian Open dupa ce a pierdut, marti, in fata neozeelandezei Marina Erakovic. Cirstea a cedat dupa un meci de o ora si 53 de minut.

Sport extrem la Australian Open, un jucator si un copil de mingi au lesinat: Pana moare cineva

Jucatorul canadian Frank Dancevic si un copil de mingi au avut nevoie de ingrijiri medicale, marti dimineata, dupa ce au lesinat la Australian Open. Alti jucatori au rezistat, insa nu e om care sa nu se planga la Melbourne din cauza caniculei, temperaturile ajungand la 42 de grade Celsius.

Monica Niculescu in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Nadal a trecut in 39 de minute de primul tur la Australian Open

Rafael Nadal a ajuns marti in Turul 2 la Australian Open, dupa un prim meci care a durat doar 39 de minute si in care adversarul sau s-a cerut singur afara.

Sorana Cirstea, eliminata de la Australian Open

Sorana Cirstea s-a trezit tarziu si insuficient la Australian Open, in Turul 1, fiind eliminata marti la ora 10:28 de Marina Erakovic Noua Zeelanda). Romania a ramas cu trei jucatori pe tabloul de simplu.

Australian Open: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur. Trei turnee ratate la rand!.

Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul de mare slem, Australian Open, inca din primul tur al competitiei, ea ratand calificarea in turul al doilea la toate cele trei turnee in care a jucat la inceputul acestui an, potrivit siteului WTA. Cirstea, locul 21 WTA, a pierdut, la Australian Open, in fata Marinei Erakovici Noua Zeelanda), locul 52 WTA, cu scorul de 6-4, 7-6 8/6). Ea mai fost invinsa, tot in primul tur, la turneul de la Sydney, premergator openului australian si la turneul, care .

Halep castiga primul meci la Australian Open in mai putin de o ora

Simona Halep a debutat cu o victorie convingatoare la editia din acest an a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului. Meciul programat in debutul zilei la Melbourne s-a desfasurat la 39 de grade Celsius.

Hanescu in turul doi la Australian Open. Egaleaza cea mai buna performanta la Antipozi

Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul principal masculin de simplu de la Australian Open, s-a calificat marti noapte n. r. - dupa-amiaza la Melbourne) in turul secund dupa un meci de trei seturi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )