Libnet.ro
UNICEF

20:30

MAGAZIN Cele mai mari 5 amenintari la adresa rasei umane. Avem nevoie de Luna? Suferea Harry Potter de Psychosocial short stature? Internetul e pe moarte? Sunteti sau nu un terorist?

Hotnews Hotnews,
 MAGAZIN Cele mai mari 5 amenintari la adresa rasei umane. Avem nevoie de Luna? Suferea Harry Potter de Psychosocial short stature? Internetul e pe moarte? Sunteti sau nu un terorist?

Persoanele cu un nivel ridicat de cinism risca sa dezvolte la batranete dementa, conform unui nou studiu publicat acum doua zile in revista de specialitate Neurologia. Pana acum, cinismul era legat de bolile de inima si de o stare de sanatate mai deteriorata, dar acum putem adauga la lista bolilor si dementa. Studiul a fost realizat in Finlanda pe circa 1500 de persoane, timp de 8 ani. Probabilitatea de aparitie a dementei creste odata cu inaintarea in varsta, dar sa fim clari: nu toti oamenii fac dementa. In jurul varstei de 85 de ani, aproximativ 35 de persoane din 100 sufera de aceasta boala. continuă pe Hotnews

Barack Obama isi apara politica externa si avertizeaza ca unele dintre cele mai mari greseli ale SUA au venit din precipitarea in aventuri militare

Barack Obama si-a aparat miercuri politica externa in fata celor care il acuza de lipsa de fermitate, in special in privinta Siriei si Ucrainei, afirmand ca unele dintre cele mai mari greseli ale Statelor Unite au provenit din dorinta de precipitare in aventuri militare fara a evalua toate consecintele, scrie AFP.

TOP 10 - Jucatorii de tenis cu cele mai mari venituri

Sportivii de top au stiut intotdeauna sa faca bani frumosi. Nu doar din sport, ci din publicitate. Si asta pentru ca indifferent cat ar castiga din sportul pe care il practica, cele mai mari venituri le aduna din contractele de publicitate. Iar agentiile stiu si ele ca numele mari vand produsele lor. Asa ca din momentul in care a fost batuta palma, incep sa curga banii si pentru unii si pentru ceilalti.

Directorul ANM: Cele mai mari cantitati de ploi vor cadea in Muntenia, Dobrogea, Moldova si centrul Transilvaniei

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a explicat, vineri, in cadrul Comandamentului de Urgenta organizat la Guvern, ca cele mai importante cantitati de ploi din urmatoarele doua zile.

Una dintre cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul Romaniei. Traficantii au fost eliberati de Curtea de Apel

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au dispus eliberarea sub control judiciar a persoanelor arestate saptamana trecuta intr-unul din cele mai complexe dosare de contrabanda de tigari din Vestul tarii.

Ghetoul din Cluj a fost unul dintre cele mai mari din Transilvania de Nord. Victimele deportarilor vor avea primul monument din oras

Primul monument din Cluj-Napoca ridicat in memoria victimelor Holocaustului va fi dezvelit, astazi, in parcul I. Caragiale. Dezvelirea monumentului comemoreaza 70 de ani de la ghetoizarea si deportarea evreilor din Cluj catre lagarele naziste de exterminare.

ANA: Reducerea fumatului se poate face prin practicarea unor accize mai mari la tutun

Organizatiile din domeniul sanatatii si antidrog sunt convinse ca practicarea unor accize mai mari la tutun ar duce la reducerea fumatului in randul populatiei sarace.

Furnizorul de servicii IT Endava, cu peste 1100 angajati in Romania, a semnat un contract de 55,5 milioane euro cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie

Endava, companie de servicii IT cu peste 1100 de angajati in sediile din Bucuresti, Cluj si Iasi, a semnat un contract pe trei ani in valoare de 45 de milioane de lire sterline aprox. 55,5 milioane euro) cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie, pentru continuarea furnizarii unei game complexe de servicii informatice, a anuntat joi compania.

Cemex, unul dintre cei mai mari producatori de ciment din lume: Fuziunea Holcim-Lafarge este un semnal pozitiv

Producatorul de ciment mexican Cemex, unul dintre cei mai mari jucatori in industria de profil, sustine ca fuziunea dintre Holcim si Lafarge va fi un semnal pozitiv pentru industrie si nu exclude posibilitatea unor posibile achizitii de fabrici detinute de catre elvetieni si francezi.

Cele mai vizitate magazine in centrele comerciale sunt cele de electronice si IT, urmate de magazinele de pantofi (studiu)

Alaturi de hipermarketuri, per ansamblul centrelor comerciale, cele mai vizitate magazine sunt cele de electronice si IT, urmate de magazinele de pantofi, se arata intr-un studiu realizat prin intervievarea unui esantion de cca 3. 000 de persoane. Weekendul ramane preferat pentru cumparaturi de catre peste 50% dintre cei intervievati, in timp ce un sfert dintre acestia viziteaza centrul comercial vinerea, iar restul in celelalte zile ale saptamanii.

UPC adauga Disney Junior in grila de programe, devenind furnizorul cu cele mai multe canale de desene din Romania

UPC Romania isi extinde grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care ofera cele mai multe canale de desene animate din Romania, 10. Disney Junior este disponibil clientilor de televiziune digitala pe pozitia 508.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2631 seconds )