Libnet.ro
UNICEF

15:00

TOP 10 - Jucatorii de tenis cu cele mai mari venituri

România Liberă România Liberă,
TOP 10 - Jucatorii de tenis cu cele mai mari venituri

Sportivii de top au stiut intotdeauna sa faca bani frumosi. Nu doar din sport, ci din publicitate. Si asta pentru ca indifferent cat ar castiga din sportul pe care il practica, cele mai mari venituri le aduna din contractele de publicitate. Iar agentiile stiu si ele ca numele mari vand produsele lor. Asa ca din momentul in care a fost batuta palma, incep sa curga banii si pentru unii si pentru ceilalti. continuă pe România Liberă

Barack Obama isi apara politica externa si avertizeaza ca unele dintre cele mai mari greseli ale SUA au venit din precipitarea in aventuri militare

Barack Obama si-a aparat miercuri politica externa in fata celor care il acuza de lipsa de fermitate, in special in privinta Siriei si Ucrainei, afirmand ca unele dintre cele mai mari greseli ale Statelor Unite au provenit din dorinta de precipitare in aventuri militare fara a evalua toate consecintele, scrie AFP.

Una dintre cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul Romaniei. Traficantii au fost eliberati de Curtea de Apel

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au dispus eliberarea sub control judiciar a persoanelor arestate saptamana trecuta intr-unul din cele mai complexe dosare de contrabanda de tigari din Vestul tarii.

TOP 10 Tenismeni cu cea mai mare rata de succes din finalele ATP. Surpriza!

In circuitul ATP au fost stabilite multe recorduri, ele apartinand unor legende, foste sau actuale, insa cand vine vorba de eficienta nume mari, precum Nadal, Federer sau Djokovic sunt lasate in afara podiumului. Topul tenismenilor cu cea mai mare rata de succes in finalele ATP incepe cu un jucator surpriza, care nu a urcat niciodata mai sus de locul 3 mondial.

Ghetoul din Cluj a fost unul dintre cele mai mari din Transilvania de Nord. Victimele deportarilor vor avea primul monument din oras

Primul monument din Cluj-Napoca ridicat in memoria victimelor Holocaustului va fi dezvelit, astazi, in parcul I. Caragiale. Dezvelirea monumentului comemoreaza 70 de ani de la ghetoizarea si deportarea evreilor din Cluj catre lagarele naziste de exterminare.

Un sat maramuresean doar din piese de lego, vedeta celei mai mari expozitii de lego din Romania

Nimeni nu contesta frumusetea satului maramuresean, insa nimeni, pana acum, nu s-a gandit sa-i dea forma din piese de lego. O scena amanuntita din viata cotidiana a satului maramuresean va fi capul de afis al cele mai mari expozitii de lego din tara, expozitie care are loc, pentru a treia oara, la Cluj-Napoca.

Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre.

VIDEO Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre. Velierele ridica ancora si pleaca intr-o parada de-a lungul coastei Constantei.

FOTO VIDEO Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre. Velierele ridica ancora si pleaca intr-o parada de-a lungul coastei Constantei.

Top 25 cele mai scumpe productii cinematografice din istorie!

Daca in anul 1997, Titanic era considerat cel mai costistor film facut vreodata, o productie in care s-au investit 200 de milioane de dolari, astazi celebra pelicula nu se mai afla nici pe departe pe primele locuri in clasamentele celor mai scumpe productii cinematografice.

De trei ore mai multi tineri vor sa dea la Medicina fata de 2009. Care au fost cele mai mari note la simularea examenului de la Cluj

Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu UMF) din Cluj a organizat sambata, 24 mai, o simulare a examenului de admitere care va avea loc pe 23 iulie. Fata de anul 2009, la simulare s-au inscris de trei ori mai multe persoane. Cea mai mare nota a fost obtinuta la specializarea Medicina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2399 seconds )