Libnet.ro
UNICEF

14:30

Top 25 cele mai scumpe productii cinematografice din istorie!

ADPM ADPM,
Top 25 cele mai scumpe productii cinematografice din istorie!

Daca in anul 1997, Titanic era considerat cel mai costistor film facut vreodata, o productie in care s-au investit 200 de milioane de dolari, astazi celebra pelicula nu se mai afla nici pe departe pe primele locuri in clasamentele celor mai scumpe productii cinematografice. continuă pe ADPM

TOP 10- Cele mai lungi meciuri din tenis

Castiga bani frumosi si devin, dupa ani si ani, la fel de nobili ca si sportul pe care il practica. Numai ca drumul spre milioanele de dolari nu este unul deloc usor. Pentru ca in tenis efortul este pe masura castigurilor fabuloase.

Cele mai frumoase veliere din lume, admirate in Constanta

Niciodata in Portul Constanta nu au acostat nave mai frumoase. in aceste zile, Regata Marilor Veliere a adunat in dana zero 13 dintre cele mai spectaculoase nave cu panze. Printre ele, legendarul bric Mircea, care a implinit 75 de ani, la impresionantul velier rusesc Sedov, cel mai mare din lume. Zeci de mii de constanteni au tinut sa le viziteze. Organizatorii au oferit si posibilitatea de a urca la bord, astfel ca in primele doua zile ale evenimentului s-au format cozi uriase, mai ales la Mircea si Sedov.

STORIFY Best of update: Cele mai importante momente - EU Elections Romania

Best of: cele mai relevante noutati pe plan european in cursa pentru europarlamentare/ 360 postari pe Twitter/minut cu tema EU Elections/ VIDEO Ati vazut vreodata pe cineva calcat in picioare de o turma de oi? 2,3 milioane de persoane au vazut!/ Putina joaca pe Facebook: 2 aplicatii create de Parlamentul European: una, cu baloane; alta - cu specialitati culinare din statele membre. O analiza STORIFY EurActiv. ro - video, text, tweets, infografice, foto, Facebook.

Cele mai bine imbracate vedete de la amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes!

De la Jessica Chastain, Kylie Minogue ori Dita Von Teese si pana la supermodele precum Irina Shayk, Bar Rafaeli sau Alessandra Ambrosio, iata care au fost, conform Harpers Bazaar, cele mai bine imbracate staruri care si-au facut aparitia pe red carpet-ul amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes.

Rusia va face doua zboruri de observatie in spatiul aerian al Romaniei si Ungariei, intre 25-31 mai

Rusia va face doua zboruri de observatie in spatiul aerian al Romaniei si Ungariei, in perioada 25-31 mai, a anuntat Serghei Rijkov, directorul Centrului national rus pentru reducerea amenintarii nucleare, citat de Itar-Tass, transmite Mediafax.

Rusia va face doua zboruri de observatie in spatiul aerian al Romaniei si Ungariei, intre 25-31 mai

Rusia va efectua doua zboruri de observatie in spatiul aerian al Romaniei si Ungariei, in perioada 25-31 mai, a anuntat Serghei Rijkov, directorul Centrului national rus pentru reducerea amenintarii.

Regata Marii Negre. Cele mai spectaculoase nave cu panze din lume au ajuns in Portul Constanta

Cateva dintre cele mai spectaculoase nave cu panze din lume care au participat la Regata Marii Negre au ajuns in Portul Constanta. Printre ele si nava romaneasca, Adornate, care s-a intors acasa cu mai multe.

Unde se fac cele mai multe selfie-uri?

Londra este citata deseori drept una dintre cele mai atractive locatii turistice din lume, dar acum capitala Angliei a castigat inca un titlu: capitala selfie a lumii.

Urania prezinta horoscopul saptamanii 25-31 mai, la Pasul Fortunei. Afla ce iti rezerva astrele! (VIDEO)

Cele mai importante predictii astrologice va sunt oferite saptamanal de Urania, in emisiunea Pasul Fortunei, difuzata de postul B1 TV, in fiecare sambata, incepand cu ora 16:00. Afla ce iti.

Cele mai inspirate tunsori pentru vara lui 2014!

Vine vara, iar pe langa trend-urile in fashion, se schimba tendintele si atunci cand vine vorba despre tunsori! Asadar, jurnalistii de la Harpers Bazaar au intocmit o lista a celor mai chic moduri in care sa-ti aranjezi parul in vara lui 2014!.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )