Libnet.ro
UNICEF

16:00

TOP 10- Cele mai lungi meciuri din tenis

România Liberă România Liberă,
TOP 10- Cele mai lungi meciuri din tenis

Castiga bani frumosi si devin, dupa ani si ani, la fel de nobili ca si sportul pe care il practica. Numai ca drumul spre milioanele de dolari nu este unul deloc usor. Pentru ca in tenis efortul este pe masura castigurilor fabuloase. continuă pe România Liberă

Cele mai frumoase veliere din lume, admirate in Constanta

Niciodata in Portul Constanta nu au acostat nave mai frumoase. in aceste zile, Regata Marilor Veliere a adunat in dana zero 13 dintre cele mai spectaculoase nave cu panze. Printre ele, legendarul bric Mircea, care a implinit 75 de ani, la impresionantul velier rusesc Sedov, cel mai mare din lume. Zeci de mii de constanteni au tinut sa le viziteze. Organizatorii au oferit si posibilitatea de a urca la bord, astfel ca in primele doua zile ale evenimentului s-au format cozi uriase, mai ales la Mircea si Sedov.

Regata Marii Negre se incheie la Constanta. Cele mai mari veliere din lume, asteptate la linia de sosire

Regata Marii Negre se va incheia, in acest week-end, in portul Constanta, 13 dintre cele mai mari nave cu vele din lume urmand sa treaca linia de sosire a competitiei.

FOTO: Cele mai mari inundatii din Balcani, din ultimii 120 de ani, in imagini incredibile

In ultimele zile, ploile din Balcani, care au durat aproximativ trei luni, au produs cele mai grave inundatii de cand masuratorile au inceput in urma cu 120 de ani.

Top 25 cele mai scumpe productii cinematografice din istorie!

Daca in anul 1997, Titanic era considerat cel mai costistor film facut vreodata, o productie in care s-au investit 200 de milioane de dolari, astazi celebra pelicula nu se mai afla nici pe departe pe primele locuri in clasamentele celor mai scumpe productii cinematografice.

FOTO VIDEO Cele mai impresionante nave cu panze vor acosta in Portul Constanta

In Portul Constanta vor acosta cele mai impresionante veliere din lume. Ele vor putea fi vizitate gratuit intre 24 si 27 mai 2014.

Maxim: Candice Swanepoel, cea mai sexy femeie din lume

Motive de bucurie pentru Candice Swanepoel. Supermodelul de la Victorias Secret a fost numita cea mai sexy femeie din lume de catre revista Maxim.

DARE TO GO: Romania, in top 10 destinatii de vacanta pentru turistii aventurieri

Indrazniti sa veniti in Romania! Alaturi de alte 9 destinatii turistice din lume, tara noastra a fost aleasa pe site-ul cunoscutului post de stiri CNN, drept una din cele mai incitante alegeri de vacanta.

Cele mai cautate locuri de munca, in office si IT

Domeniile cu cele mai multe posibilitati de angajare au fost cele din zona office 47%) - administrativ, asistenta, HR, relatii cu clientii, secretariat, management de proiect, vanzari, marketing, evenimente - si IT 17%), in timp ce, la polul opus, cele destinate serviciilor medicale au reprezentat cel mai mic procentaj 1%), potrivit unui studiu al Adecco trimis astazi redactiei.

Europarlamentare 2014. Bilant incidente: aproape 300 de sesizari au fost facute la 112, cele mai multe, in Bucuresti

Aproximativ 300 de situatii care priveau posibile fapte de incalcare a legii au fost sesizate in cursul zilei de ieri, cu ocazia alegerilor europarlamentare. Peste 40% din acestea 130 de sesizari) nu s-au confirmat, iar in 82 de cazuri se desfasoara ancheta penala. Cele mai multe plangeri s-au facut in Capitala.

STORIFY Best of update: Cele mai importante momente - EU Elections Romania

Best of: cele mai relevante noutati pe plan european in cursa pentru europarlamentare/ 360 postari pe Twitter/minut cu tema EU Elections/ VIDEO Ati vazut vreodata pe cineva calcat in picioare de o turma de oi? 2,3 milioane de persoane au vazut!/ Putina joaca pe Facebook: 2 aplicatii create de Parlamentul European: una, cu baloane; alta - cu specialitati culinare din statele membre. O analiza STORIFY EurActiv. ro - video, text, tweets, infografice, foto, Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )