Libnet.ro
UNICEF

09:30

Magazinul Cocor, executat silit. BCR il scoate la licitatie cu un pret de pornire de 30 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
Magazinul Cocor, executat silit. BCR il scoate la licitatie cu un pret de pornire de 30 de milioane de euro

BCR executa silit centrul comercial Cocor si va organiza o licitatie de vanzare la mijlocul lunii noimebrie, la un pret de pornire de 134,9 milioane de lei circa 30 de milioane de euro), decizie contestata in instanta de proprietarii magazinului, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Centrul comercial Cocor din Bucuresti, executat silit de BCR si scos la licitatie cu un pret de pornire de 30 milioane euro

Centrul comercial Cocor din Bucuresti va fi executat silit de BCR, care va organiza o licitatie pentru vanzarea magazinului, la mijlocul lunii noiembrie. Pretul de pornire este de 134,9 milioane de lei circa 30.

Magazinul Cocor este executat silit; Vezi de la ce pret incepe licitatia.

BCR executa silit centrul comercial Cocor si va organiza o licitatie de vanzare la mijlocul lunii noimebrie, la un pret de pornire de 134,9 milioane de lei circa 30 milioane de euro), decizie contestata in instanta de proprietarii magazinului, potrivit Mediafax. La data de 12 octombrie, Cocor a primit publicatie de vanzare a centrului comercial Cocor, prin executor judecatoresc, la cererea BCR. Licitatia va avea loc pe 16. ) si pretul de pornire este de 134,9 milioane de lei.

Magazinul Cocor scos la licitatie de BCR

BCR a executat silit magazinul Cocor pe care il va vinde dupa o licitatie anuntata pentru mijlocul lui noiembrie, pretul de pornire fiind de 134,9 milioane de lei aproximativ 30 milioane de euro), se arata intr-o informare publicata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )